...

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ





Σαφώς και ήταν πρωτόγνωρη για την πολιτική μας πραγματικότητα η παραίτηση του Κ. Καραμανλή, μετά το τραγικό γεγονός του θανάτου τόσων ανθρώπων (τον αριθμό δεν τον γράφουμε ακόμα, καθώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ποτέ δεν μας είπε πόσοι επέβαιναν στην αμαξοστοιχία και πόσοι είναι οι αγνοούμενοι. Το είδατε πουθενά;).

Η ευθιξία όμως δεν έχει χρονικό όριο, ειδικά όταν οι εκλογές έπονται της υπογραμμίσεώς της σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Τον Κ.Καραμανλή δεν τον θέλουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι. Φυσικόν. Δεν τον θέλουν όμως ούτε οι νεοδημοκράτες και πιθανότατα ούτε ο ίδιος ο κ Μητσοτάκης.

Τον τελευταίο στήριξε ο μικρός Καραμανλής, επανειλημμένως με ακραίες συμπεριφορές και δηλώσεις προκλητικότατες και πάντα απέναντι σε αυτό που ονομάζεται και χαρακτηρίζεται Καραμανλισμός.

Ωστόσο ο πρώην πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής, τον στήριξε εμμέσως μετά την δήλωση που έκανε ότι ο κ. Ρουσόπουλος εκπροσωπεί τον εαυτό του, όταν λέει ότι ο ίδιος παραιτήθηκε και δεν έλαβε μέρος στις εκλογές. Η παρέμβαση κύκλων του πρώην πρωθυπουργού, από άλλους ερμηνεύεται ως αποτέλεσμα πίεσης από τον Αχιλλέα Καραμανλή κι από άλλους, εξαιτίας του γεγονότος ότι οι δηλώσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης αυξάνονται συνεχώς και είναι όλες εναντίον της υποψηφιότητας του μικρού Καραμανλή.


Είναι λογικό πολλοί να σκέφτονται, ότι οι βουλευτές και τα στελέχη στέλνουν μηνύματα από τον κ. Μητσοτάκη στον μικρό Καραμανλή. Πιθανόν και αυτός να είναι ένας λόγος που παρενέβη με κύκλους ο πρώην πρωθυπουργός.

Όπως και να'χουν τα πράγματα είναι πρωτόγνωρο σε μια πόλη, όπως οι Σέρρες, να μαζεύονται τόσοι πολλοί για να αποδοκιμάσουν την πιθανή υποψηφιότητα του μικρού Καραμανλή. Κι ακόμα πιο πρωτόγνωρο, θα είναι να τεθεί χρονικό όριο πλέον σε αυτό που ονομάζουμε ευθιξία.
Και είναι λάθος να πιστεύει ο ιδιος, οτι ο λαός θα τον κρίνει.Το ονομα Καραμανλής, ειναι βαρύ,ακόμα περισσότερο οταν οι πολιτικοί δημιουργούν κλίμα εξάρτησης με τους φηφοφόρους τους, μεσω ρουσφετιών και βολέματος.Εαν θέλει εξ αιτιας ολων αυτων, να θέσει υποψηφιότητα ο μικρος Καραμανλής τότε καλώς...

Ο πρωην υπουργός «πρόδωσε» πρώτα την ιστορία της οικογένειάς του, ταυτιζόμενος με τον καταληψία Κυριάκο.

.Στην συνέχεια «πρόδωσε» την εμπιστοσύνη του καταληψία και της κυβέρνησης του . Ας μην προδώσει και την υστεροφημία του....όση θα μπορούσε να διεκδικήσει σε άλλους χρόνους...-


EXOFITSIO


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου