...

Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΚΟΜΑ. ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΜΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΜΟΥΜΕ, ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΚΕΓΚΕ;




ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΚΟΜΑ. ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΜΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΜΟΥΜΕ, ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΚΕΓΚΕ;




Όλοι οι δείκτες θανάτων από την πανδημία, ακρίβειας, ανεργίας, αδιεξόδων εθνικών ακόμα και στημένων ...ποδοσφαιρικών αγώνων είναι εναντίον του Μητσοτάκη.
Ήλθαν και οι παρακολουθήσεις και φυσικά μόνον οι ηλίθιοι γκαγκά, που πληρώνονται στο διαδίκτυο κι αλλού από το Μαξίμου, κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.
Ο Μητσοτάκης τέρμα.
Οι Αλαφούζος, Μαρινάκης μπορείς να τους καταλογίσεις ό,τι θέλεις, αλλά ηλίθιοι δεν είναι. Σήμερα η διαπλοκή, είναι μια παγκόσμια ομπρέλα και όταν η Ευρωπαϊκή Ένωση εγκαλεί τον Μητσοτάκη για τα μύρια όσα -μόνον και πάλι οι ηλίθιοι δεν τα αναζητούν για να τα διαβάσουν- τότε και η ντάπια «μαφία» δεν έχει κανέναν λόγο να συμβαδίσει με τις βλακείες και επικίνδυνες αστοχίες ενός απαίδευτου γόνου μεγάλης οικογένειας.
Έτσι κι αυτοί οι έρμοι οι εκδότες και επιχειρηματίες, αναδιπλώνονται (άντε να πείσεις τον φίλο μου τον Άρη και καμιά δεκαπενταριά άλλους στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο να αναδιπλωθούν) και ακολουθούν το ποτάμι, γιατί δεν είναι ηλίθιοι, το συμφέρον τους κοιτάνε.
Οι πραγματικές δημοσκοπήσεις κι όχι αυτές που πιέζει ο Μητσοτάκης να βγουν τώρα τώρα τώρα -έρμε σε δίνουν έτσι στεγνά, δεν μετράς πλέον ούτε γι' αυτούς- δείχνουν μια διαφορά τέσσερις μονάδες και κάτι από τον Σύριζα. Εάν δεν υπήρχαν τα μέσα ενημέρωσης, δεν θα υπήρχε διαφορά. Άρα...
Κάτι πρέπει να γίνει. Ο Σύριζα, μετά τα γεγονότα των παρακολουθήσεων κι άλλα που θα βγουν μόλις μιλήσει ο Μητσοτάκης στην Βουλή, αφού τον περιμένουν στην γωνία, είναι περισσότερο πιθανό να σχηματίσει κυβέρνηση .
Αντιθέτως, όπως η απλή λογική λέει, δεν χρειάζεται να είσαι και πολιτική διάνοια για να το καταλάβεις, εάν ήταν άλλος αρχηγός, θα είχε η Νέα Δημοκρατία άλλη μια ευκαιρία, καλύτερης διαπραγμάτευσης που θα έφθανε πιθανόν σε συγκυβέρνηση.
Η μάχη λοιπόν που δίνεται είναι να φύγει ο Μητσοτάκης, πριν τις εκλογές και να να αναδείξει νέα ηγεσία η Νέα Δημοκρατία.
Ήδη στα μετόπισθεν έχουν βγει τα μαχαίρια για την μάχη της διαδοχής.
Υπό την έννοια αυτή, οι γκαγκά μητσοτακικοί, εάν θέλουν το καλό της παράταξης, καλό είναι να τον αφήσουν λίγο να ησυχάσει, να πάει σπίτι του, μήπως και διασωθεί η παράταξη.
Διότι την αλλαγή του Μητσοτάκη δεν την θέλουν ούτε Σύριζα, ούτε ΠΑΣΟΚ. Την θέλουν όμως όσοι αγαπούν την παράταξη και επιθυμούν η επόμενη ημέρα να μην είναι ημέρα Σύριζα-ΠΑΣΟΚ.
Εάν αυτό δεν το έχουν κατανοήσει η Νέα Δημοκρατία, μετά τις εκλογές θα γίνει τρία κομμάτια. Εάν το κατανοήσουν και μιλήσει το ένστικτο αυτοσυντήρησης της παράταξης θα διασωθεί από τον όλεθρο.
Αυτά .Και δεν έχει σημασία εάν είναι ο Δένδιας ή η Κεφαλογιάννη φθάνει να μην είναι ο έρμος ο Κυριάκος.

ΥΓ: Οι κονδυλοφόροι του διαδικτύου, που έχουν γράψει ουκ ολίγες γελοιότητες υπέρ του Κυριάκου αυτό τον καιρό να συνεχίσουν να το κάνουν. Βοηθούν στο όλο κλίμα για να φύγει... Έρμοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου