...

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΟΥΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ





Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έχει παρέμβει δυο φορές μέχρι σήμερα με ομιλίες του. Τα μηνύματά του και στις δυο ομιλίες του ήταν σαφή και η αποδοχή τους ξεπέρασε τα όρια των ψηφοφόρων της παράταξης.

Εάν η σημερινή, άθλια πράγματι, συγκυρία με τα σκάνδαλα να ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία οδηγεί στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να κατακρίνουν τον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνηση για τα εγκληματικά λάθη και παραλείψεις τους, αυτό αφορά μόνον τα στελέχη και κανέναν άλλο.

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν μιλάει μέσω φερέφωνων. Δεν τον εκπροσωπεί κανείς και ό,τι θέλει να πει το λέει μόνος του, τον χρόνο που επιλέγει ο ίδιος.

Το γεγονός ότι δημιουργούνται φυγόκεντρες τάσεις στην άλλοτε Νέα Δημοκρατία είναι αποτέλεσμα μιας αλλοπρόσαλλης πολιτικής σε όλα τα επίπεδα, που οφείλεται ως ένα βαθμό, στην αλλοίωση της φυσιογνωμίας της ιστορικής παράταξης.

Το γεγονός αυτό οδηγεί ορισμένους, με μαθηματική ακρίβεια, εκτός της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κ Καραμανλής δεν υπονόμευσε ποτέ και δεν λαμβάνει μέρος στην ίντριγκες και παραπολιτικές ραδιουργίες.

Ούτε εκπροσωπείται από κανέναν.

Ό,τι θέλει και πιστεύει θα το διατυπώσει μέσα στα όρια του πολιτικού πολιτισμού, όπως πάντα έπραττε, την ώρα που θα επιλέξει εκείνος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου