...

Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ... ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

 



Το πόπολο έξω, ο Μαργαρίτης μέσα !


Με Μαργαρίτη Σχοινά και το ζεύγος Διονύσιου Καλαμβρέζου ( πρέσβης της Ελλάδος στο Βέλγιο) έγινε η θεία λειτουργία της Αναστάσεως, όπως και εκείνη του Επιταφίου στη Μητρόπολη των Βρυξελλών.

Ούτε οι παπάδες, ούτε οι επίσημοι αισθάνθηκαν άβολα από τη διακριτική μεταχείριση που επιβλήθηκε στους λοιπούς, πολλούς, πιστούς που ξεπάγιασαν έξω από το ναό, αφού οι λειτουργίες έγιναν με...κλειστές πόρτες.

Το άριστο παιδί του ευρω-συστήματος, αγαπημένο τέκνο της Αγίας Οικογένειας ακολουθεί τα χνάρια των γαλαζοαίματων προνομιούχων ελέω των αόρατων ισχυρών δεσμών του με το σύστημα των μηδέποτε αιρετών, αλλά πάντοτε εκλεκτών σε ρόλους υψηλής πολιτικής.

Δεν είναι ο μόνος σε αυτή την κατηγορία των ιδιαίτερων φίλων, που χρημάτισε Ευρωβουλευτής της ΝΔ από το «πουθενά», χαρτογιακάς της ευρωγραφειοκρατίας με προαγωγές του ασανσέρ και εθνοπατέρας μιας χώρας που ο λαός αγνοούσε πάντα τις προθέσεις και τις προοπτικές του. Απλά, επειδή δεν είχε ποτέ καμία σχέση με το πόπολο. Αντίστοιχες περιπτώσεις οι κύριοι Γ. Ζαββός και Θ. Σκυλακάκης. Τριπλέτα που παίζει τη μεγάλη μπάλα στη μικρή περιοχή της μοιρασιάς των κοινοτικών κονδυλίων - κατά προτίμηση σε φίλους. Βέβαια ο κ. Ζαββός ακούγεται εντόνως στο Μανχάταν ότι στηρίζεται και στις πλάτες του κυρίου Σόρος, του γνωστού, ο οποίος έχει παντρέψει στην Αθήνα τον αδελφό του Στέλιο. Εξαίρετος χρηματιστής και διαχειριστής κεφαλαίων για λίγους εκλεκτούς.





Ο Θόδωρος του Κυριάκου είναι το παιδί για όλες τις δουλειές της Αγίας Οικογένειας από τη δεκαετία του 1990. Ως σύμβουλος επικοινωνίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, τον πήρε στο λαιμό του με τη μανία του να ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ, να απολυθούν οι συμβασιούχοι και γενικά να μικρύνει το κράτος στο ελάχιστο. Ενδεχομένως μέχρι του σημείου να διατηρηθεί στη θέση του μόνον ο Ταμίας που θα πληρώνει τους μισθούς του και τον σοφέρ του. Ο Θόδωρος κυκλοφορεί μόνον με σοφέρ - ανεξαρτήτως ιδιότητας. Άλλοτε με την αγαπημένη του Jaguar και άλλοτε με τα ταπεινά Audi και BMW του δημοσίου. Πάντως πάντα με σοφέρ!

 

Αλλά τα μικρά του ελαττώματα, δεν είναι τίποτε μπροστά στα τεράστια προτερήματά του, καθώς είναι ο άνθρωπος των ανθρώπων των επενδυτών στον οποίο η Οικογένεια έχει επενδύσει πολλά. Και φυσικά ο άνθρωπος των μεγάλων ιδεών, αφού ήταν η ψυχή της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Εκείνο το μαγαζί που είχε στήσει η άλλοτε θυμωμένη Ντόρα στη Συγγρού, το 2010.

Τώρα, αυτή η τριανδρία μαζί με τον πάντα Σούπερμαν Κωστή Χατζηδάκη, τον ανεπάγγελτο Οννεδίτη που βιοπορίζεται ως επαγγελματίας πολιτικός ελέω και πάλι της της Α.Ο. έχουν δημιουργήσει το κουαρτέτο των μύχιων σχεδιασμών του Πρωθυπουργού αναφορικά με το ευρωπαϊκό χρήμα και τις επενδύσεις που θα διασφαλίσουν το μέλλον ορισμένων γενεών απογόνων ευγόνων.-







1 σχόλιο:

  1. ΔΑΝΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ HILLTOP


    Η HILLTOP είναι η νούμερο ένα εταιρεία δανείων που είναι πρόθυμη να σας χορηγήσει όλους τους τύπους δανείων, ανεξάρτητα από το πόσο κακή είναι η πιστωτική σας βαθμολογία. Έχετε ανησυχήσει ψάχνοντας πού να πάρετε αυτά τα επιπλέον μετρητά, βιαστείτε τώρα και επικοινωνήστε μαζί μας στο hilltopfinancefirm@gmail.com για να λάβετε μια καταπληκτική προσφορά δανείου.

    Ένα δάνειο για να ξεπληρώσετε το χρέος σας εύκολα;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Δάνειο για αγορά διαμερίσματος;
    Ένα δάνειο για να αγοράσετε αυτό το αυτοκίνητο των ονείρων;

    Η HILLTOP FINANCE προσφέρει όλα αυτά τα δάνεια με
    Χωρίς κρυφές πληρωμές και πολύ λίγα έγγραφα.
    Προσφέρουμε δάνειο που κυμαίνεται από 5.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
    Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 5%.
    Οι πελάτες παγκοσμίως εκτιμούν τις προσπάθειές μας
    Και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, είμαστε οι καλύτεροι.
    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το επίπεδο αριστείας μας
    Προσφέροντας τις υπηρεσίες μας ανά πάσα στιγμή της ημέρας.

    Κάντε αυτό το τολμηρό βήμα σήμερα και επικοινωνήστε μαζί μας
    Εάν χρειάζεστε δάνειο ή οικονομική βοήθεια και
    οι θετικές προσδοκίες σας θα ικανοποιηθούν υπερβολικά.

    email: hilltopfinance@protonmail.com

    email: hilltopfinancefirm@gmail.com

    whatsapp: +1 954 417 1149

    Με θερμή σκέψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή