...

Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ ΟΙ «ΜΕΡΕΜΕΤΑΔΕΣ» ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣτην καθημερινότητα του παραλόγου της σημερινής κυβέρνησης, που θέλει να λέγεται Νέα Δημοκρατία, χωρίς φυσικά να είναι, όλα είναι πιθανά.

Αφού λοιπόν ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μοίρασε δεξιά αριστερά και τα παπαγαλάκια το διέδωσαν για να το εμπεδώσει ο αφελής κόσμος και να είναι έτοιμος να το δεχθεί, ότι οι έρευνες για τον Φουρθιώτη θα είναι προς όλες τις κατευθύνσεις ακούστε λοιπόν πως έχει η ιστορία:

Πρώτον: Ένας υπουργός Δημόσιας Τάξεως στην χώρα του παραλόγου, μας λέει ότι θα γίνει έρευνα προς όλες τις κατευθύνσεις. Τι εννοεί ο ποιητής όταν η πρώτη έρευνα, όπως και οι ευθύνες, έπρεπε να αφορούν τον ίδιο;

Δηλαδή ερευνά όλους τους άλλους, εκτός από τον εαυτό του;

Δίνει είκοσι άτομα φρουρά σε έναν γραφικό απατεώνα, που τελικά αποδείχθηκε και επικίνδυνος και δεν έχει την τσίπα να πει ένα συγνώμη ή να θέσει για τα μάτια του κόσμου σε διαθεσιμότητα αυτούς που τον έπεισαν να του δώσει φρουρά; Ή μήπως είχε πεισθεί ο ίδιος και ο ίδιος είχε δώσει εντολή να φυλάνε τον Φουρθιώτη; Κι έχει και το θράσος λες και δεν τον αφορά η υπόθεση, να χαρακτηρίζει δύσοσμη την όλη ιστορία; Τι πίνει και δεν μας δίνει;

-Δεύτερον: H έρευνα θα επεκταθεί στον κ. Πέτσα και σε όσους κρατικούς φορείς έδιναν χρήματα στον κ. Φουρθιώτη; Δεν έχουν ευθύνες κι αυτοί, γιατί γιγάντωσαν -όσο γίνεται έναν διανοητικά νάνο -ένα τέτοιο γελοίο φαινόμενο;

-Τρίτον: Διαβάσαμε δεξιά αριστερά -με την γνωστή διοχέτευση πληροφοριών από την αστυνομία, την γνωστή μέθοδο "φτιάξτε κλίμα για να καθίσουν οι αποκαλύψεις αργότερα"- ότι εμπλέκονται κι άλλα πολιτικά κόμματα στην όλη ιστορία.

Για γέλια η κατάσταση.

Φαίνεται πως είναι έτοιμη η αστυνομία του Χρυσοχοΐδη, που όλο αποτυχίες είναι, αφού έχει ξεχάσει τον ρόλο της με τα χρέη που ανέλαβε απέναντι στους απείθαρχους του κορονοϊού, να στήσει στον τοίχο κάποιο στέλεχος της κυβέρνησης ή της Νέας Δημοκρατίας και ταυτόχρονα να παρουσιάσει αποκαλύψεις και για στελέχη άλλων πολιτικών χώρων, για να καθίσει το πράγμα καλύτερα ότι δηλαδή:

O Φουρθιώτης που έγραφε ύμνους για τον Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του, που πληρωνόταν από κρατικό χρήμα, με κυβερνητικές εντολές, που είχε φρουρά από τον Χρυσοχοΐδη δεν είναι μόνον δικό μας δημιούργημα. Και φυσικά με τους παπαγάλους του διαδικτύου, που λαμβάνουν εντολές από τις γελοίες ομάδες αλήθειας του Μητσοτάκη, άντε να καταλάβουν οι έρμοι οι νεοδημοκράτες την παγίδα

Αλλά όπως είπαμε... έρχονται κι άλλα και να δούμε τότε τι θα κάνουν οι μερεμετάδες της εξουσίας....

Με μερεμέτια δεν κάνεις πολιτική....

2 σχόλια:

 1. Αν δεν δώσεις χώρο σε αυτά τα σκουλήκια δεν αναπτύσσονται τόσο ώστε να διεκδικούν( και να έχουν)αστυνομική φρουρά,ούτε μπορούν να μπουκάρουν σε υπουργικά γραφεία κλωτσώντας πόρτες(και να μην συλλαμβάνονται)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΑΝΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ HILLTOP


  Η HILLTOP είναι η νούμερο ένα εταιρεία δανείων που είναι πρόθυμη να σας χορηγήσει όλους τους τύπους δανείων, ανεξάρτητα από το πόσο κακή είναι η πιστωτική σας βαθμολογία. Έχετε ανησυχήσει ψάχνοντας πού να πάρετε αυτά τα επιπλέον μετρητά, βιαστείτε τώρα και επικοινωνήστε μαζί μας στο hilltopfinancefirm@gmail.com για να λάβετε μια καταπληκτική προσφορά δανείου.

  Ένα δάνειο για να ξεπληρώσετε το χρέος σας εύκολα;
  Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
  Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
  Δάνειο για αγορά διαμερίσματος;
  Ένα δάνειο για να αγοράσετε αυτό το αυτοκίνητο των ονείρων;

  Η HILLTOP FINANCE προσφέρει όλα αυτά τα δάνεια με
  Χωρίς κρυφές πληρωμές και πολύ λίγα έγγραφα.
  Προσφέρουμε δάνειο που κυμαίνεται από 5.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
  Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 5%.
  Οι πελάτες παγκοσμίως εκτιμούν τις προσπάθειές μας
  Και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, είμαστε οι καλύτεροι.
  Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το επίπεδο αριστείας μας
  Προσφέροντας τις υπηρεσίες μας ανά πάσα στιγμή της ημέρας.

  Κάντε αυτό το τολμηρό βήμα σήμερα και επικοινωνήστε μαζί μας
  Εάν χρειάζεστε δάνειο ή οικονομική βοήθεια και
  οι θετικές προσδοκίες σας θα ικανοποιηθούν υπερβολικά.

  email: hilltopfinance@protonmail.com

  email: hilltopfinancefirm@gmail.com

  whatsapp: +1 954 417 1149

  Με θερμή σκέψη

  ΑπάντησηΔιαγραφή