...

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ: ΤΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ, ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ...
Είναι η πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, που τα μέσα ενημέρωσης και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων βρίσκονται σε ευθεία αντίθεση με τις διεθνείς και ευρωπαϊκές έρευνες πανεπιστημίων και οργανισμών, καθώς και με το λαϊκό αίσθημα για το τι συμβαίνει πραγματικά στην χώρα μας.

Ίδια και όμοια δηλαδή με χώρες του τρίτου κόσμου, όπου το βράδυ εκτελούν στις κεντρικές πλατείες τους διαφωνούντες με την κυβέρνηση, οι διεθνείς οργανισμοί τους καταγγέλλουν... και τα δικά τους μέσα ενημέρωσης μιλούν για την ένδοξη δημοκρατία τους και την πρόοδό τους.

Στην χώρα μας οι κυβερνητικοί παράγοντες, βγαίνουν υπερηφάνως στα κανάλια και λένε ό,τι κοτσάνα θέλουν. Κι από κοντά και τα παπαγαλάκια, οι δημοσιογράφοι της λίστας Πέτσα- οι έρμοι τι να κάνουν όταν έχουν τους εκδότες με το πιστόλι στον κρόταφο- συμφωνούν κι αυτοί .

Η αποτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην διαχείριση της πανδημίας επιβεβαιώνεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο από τα στοιχεία που δημοσιεύει το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Η Ελλάδα κατατάσσεται μεταξύ των τελευταίων χωρών σε εμβολιασμούς. Και μεταξύ των πρώτων χωρών σε θανάτους, επιβεβαιώνοντας την αποτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε δύο πολύ σημαντικούς δείκτες στην διαχείριση της κρίσης.

Δεν πάνε να λένε τα ευρωπαϊκά στοιχεία- γιατί το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης δεν είναι το μοναδικό που τα λέει, όλοι οι ευρωπαϊκοί οργανισμοί το λένε: Aποτυχία πλήρης στην διαχείριση της κρίσης. Και βγαίνουν τα παπαγαλάκια και υποστηρίζουν το αντίθετο. Από κοντά και κυβερνητικά στελέχη πετάνε τις κοτσάνες τους και φυσικά απέναντι εκείνη την ώρα που τα λένε δεν έχουν δημοσιογράφους, αλλά παπαγάλους που συμφωνούν μαζί τους, αντί ευλόγως να τους ρωτήσουν: «μα τι λέτε τα είδατε αυτά;».

Κόλαφος τα αποτελέσματα για την κυβέρνηση όσον αφορά στην άποψη που έχουν οι πολίτες για την κατάσταση στην χώρα. Αποτελέσματα που δεν «φιλτράρονται», όπως γίνεται με τις εγχώριες δημοσκοπήσεις των χρηματοδοτούμενων από την κυβέρνηση.


Το Ευρωβαρόμετρο τα καταγράφει :

Το 78% των πολιτών στην Ελλάδα πιστεύουν πως η γενική κατάσταση στην χώρα είναι κακή. (5η χειρότερη επίδοση στην Ε.Ε.)


Το 92% των πολιτών πιστεύουν πως η κατάσταση στην απασχόληση είναι κακή. (2η χειρότερη επίδοση στην Ε.Ε.)


Το 76% των πολιτών στην Ελλάδα πιστεύουν πως η παροχή των δημόσιων υπηρεσιών είναι κακή. (η χειρότερη επίδοση στην Ε.Ε.)


Το 81% των πολιτών πιστεύουν πως τους επόμενους 12 μήνες η κατάσταση στην οικονομία δεν θα βελτιωθεί. (6η χειρότερη επίδοση στην Ε.Ε.)


Το 77% των πολιτών στην Ελλάδα πιστεύουν πως τους επόμενους 12 μήνες η γενική κατάσταση στην χώρα δεν θα βελτιωθεί. (3η χειρότερη επίδοση στην Ε.Ε.)


Το 81% των πολιτών στην Ελλάδα πιστεύουν πως τους επόμενους 12 μήνες τα οικονομικά του νοικοκυριού τους δεν θα βελτιωθούν. (3η χειρότερη επίδοση στην Ε.Ε.)

Παρ' όλα αυτά τα στοιχεία, η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρήγγειλε, μόλις είδε ότι έχει χάσει οκτώ μονάδες στις πραγματικές δημοσκοπήσεις, μια δική της δημοσκόπηση, που δείχνει ότι ...έχει ανέβει το ποσοστό της.

Τι να πει κανείς δηλαδή Ευρωβαρόμετρο (δεν είναι Σύριζα) ευρωπαϊκά πανεπιστήμια (δεν είναι Σύριζα) λένε τα αντίθετα, αλλά η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της συνεχίζουν να παραπληροφορούν νομίζοντας ότι απευθύνονται σε ηλίθιους. Ξυπνήστε...

1 σχόλιο:

 1. ΔΑΝΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ HILLTOP


  Η HILLTOP είναι η νούμερο ένα εταιρεία δανείων που είναι πρόθυμη να σας χορηγήσει όλους τους τύπους δανείων, ανεξάρτητα από το πόσο κακή είναι η πιστωτική σας βαθμολογία. Έχετε ανησυχήσει ψάχνοντας πού να πάρετε αυτά τα επιπλέον μετρητά, βιαστείτε τώρα και επικοινωνήστε μαζί μας στο hilltopfinancefirm@gmail.com για να λάβετε μια καταπληκτική προσφορά δανείου.

  Ένα δάνειο για να ξεπληρώσετε το χρέος σας εύκολα;
  Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
  Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
  Δάνειο για αγορά διαμερίσματος;
  Ένα δάνειο για να αγοράσετε αυτό το αυτοκίνητο των ονείρων;

  Η HILLTOP FINANCE προσφέρει όλα αυτά τα δάνεια με
  Χωρίς κρυφές πληρωμές και πολύ λίγα έγγραφα.
  Προσφέρουμε δάνειο που κυμαίνεται από 5.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
  Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 5%.
  Οι πελάτες παγκοσμίως εκτιμούν τις προσπάθειές μας
  Και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, είμαστε οι καλύτεροι.
  Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το επίπεδο αριστείας μας
  Προσφέροντας τις υπηρεσίες μας ανά πάσα στιγμή της ημέρας.

  Κάντε αυτό το τολμηρό βήμα σήμερα και επικοινωνήστε μαζί μας
  Εάν χρειάζεστε δάνειο ή οικονομική βοήθεια και
  οι θετικές προσδοκίες σας θα ικανοποιηθούν υπερβολικά.

  email: hilltopfinance@protonmail.com

  email: hilltopfinancefirm@gmail.com

  whatsapp: +1 954 417 1149

  Με θερμή σκέψη

  ΑπάντησηΔιαγραφή