...

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020

Φτιάχνουν fake αγιογραφία του Μητσοτακη για να κατευνάσουν την οργή του κόσμου με αναστολή πλειστηριασμών και υποσχέσεις για Χριστουγεννιάτικα επιδόματα

 

 

Διαβάζουμε πηγαιους τίτλους σε διαφορα sites με υποσχέσεις Μητσοτακη για αναστολη πλειστηριασμών και οικονομική στήριξη των αδύναμων νοικοκυριών τα Χριστούγεννα.

Ο Μητσοτάκης που κορόιδευε τον Τσίπρα ότι ξημερώματα δίνει επιδόματα τωρα υιοθετεί τακτικές που μοιάζουν με εκείνες του Τσίπρα αλλά δεν είναι ίδιες.

Έχει αποδείξει πολλάκις στο σύντομο χρονικό διάστημα που είναι πρωθυπουργός ότι είναι όλο υποσχέσεις για παροχές αλλά οι παροχές του πάντα αφορούν περιορισμένο αριθμό δικαιούχων.

Θυμηθείτε πόσοι πήραν κοινωνικό μερισμα πέρυσι τα Χριστούγεννα και θα καταλάβετε. Ο άνθρωπος που στο δεύτερο lockdown πετσόκοψε ακόμη περισσότερο των αριθμό των μακροχρόνιων ανέργων που θα πάρουν τα 400 ευρώ, αντί να αυξήσει τους δικαιούχους σε σχέση με το πρωτο lockdown έρχεται και μοιράζει τζάμπα υποσχέσεις.

Όσοι θέλετε να κοιμηθείτε ήσυχοι πιστεύοντας τον είναι 1000% σίγουρο ότι θα απογοητευτείτε. Οι δικαιούχοι θα είναι όσο το δυνατόν λιγότεροι, έτσι για να λέει ότι κάτι έκανε.

Αν θέλει να δώσει πραγματικά, χρήματα στον κόσμο για να τον βοηθησει τότε ας το κάνει μετά κριτήρια του 2018 όταν ήταν κυβέρνηση ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανελ.

Αλλά δεν τον ενδιαφέρει αυτό. Τον ενδιαφέρει να παραμυθιάζει τον κόσμο πουλώντας ελπίδα ώστε να μην αντιδρά όσο κρατήσει το lockdown. Μήπως και καταφέρει να αποφύγει την οργή του κόσμου και να μην υποχρεωθεί να δρομολογήσει πολιτικές εξελιξεις στο τέλος του Lockdown.

Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι μπορείς να κοροϊδέψεις πολύ κόσμο αλλά για λίγο καιρό. Και ο πολιτικός χρόνος του Μητσοτακη είναι πλέον τρομερά λίγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου