...

Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ. ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ


 Η κοινή λογική προφανώς αφορά τους περισσότερους Ευρωπαίους πολίτες πλην των Ελλήνων. Δεν εξηγείται διαφορετικά η ανοχή των Ελλήνων πολιτών, απέναντι σε μία ανάλγητη κυβέρνηση που λαμβάνει αποφάσεις, εντελώς αντίθετες από το λαϊκό αίσθημα. Αποφάσεις, που επειδή ακριβώς γνωρίζει ότι δεν συνάδουν με την κοινή λογική, επιχειρεί με τα μέσα ενημέρωσης που επηρεάζει, να πείσει για το αντίθετο, με ακραίο, αυταρχικό και φυσικά αντισυνταγματικό τρόπο..

Δεν υπάρχει ένας τομέας της δημόσιας ζωής, που να μην έχει αποτύχει ο κ. Μητσοτάκης και το συνονθύλευμα μέσω πολιτικής μεταλλάξεως, που εξακολουθεί ακόμα και χωρίς ντροπή ,να ονομάζεται Νέα Δημοκρατία.


Στον τομεα της εξωτερικής πολιτικής και στα τραγικά τεκταινόμενα στην Ουκρανία ο κ. Μητσοτάκης υποπίπτει από το ένα ακραίο σφάλμα στο άλλο, με καταπληκτικές ταχύτητες ,νηπίου που επειδή επιθυμεί να το...παίξουν οι μεγάλοι, έχει πάρει μία σφενδόνα και κτυπά τις λάμπες της γειτονιάς του. Με ποσοστό συντριπτικό, μεγαλύτερο του 65%, οι Έλληνες πολίτες σε τρεις δημοσκοπήσεις (των ίδιων εταιρειών που βγάζουν γενική δυσαρέσκεια κατά 70% για τις αποφάσεις της κυβέρνησης, αλλά εξακολουθούν και βγάζουν με δέκα μονάδες διαφορά την Νέα Δημοκρατία) πιστεύουν ότι η χώρα μας απαιτείται να τηρήσει ουδετερότητα, απέναντι στον πόλεμο της Ουκρανίας. Αμ δε...

Ξιφουλκώντας ο κ. Μητσοτάκης εναντίον των Ρώσων εισβολέων(που δεν θα «εισβάλουν» κατά 10% ως τουρίστες φέτος στην χώρα μας) επιχειρεί η δική του φωνή, ακραίων κατηγοριών, να ξεπεράσει ακόμα και την ισχνή, λόγω γήρατος, φωνή του κ. Μπάιντεν.

Ταυτόχρονα καλεί τον Ουκρανό πρόεδρο, αμφιβόλου νοημοσύνης και σοβαρότητας πρώην κωμικό ηθοποιό που παίζει αυτές τις ημέρες τον καλύτερο ρόλο του, Βολοντιμίρ Ζελένσκι να μιλήσει στην ελληνική Βουλή, μήπως και πείσει τους Έλληνες, που κατά 65% επιζητούσαν ουδέτερη στάση, να αλλάξουν γνώμη. Για την ιστορία, μέγα λάθος του Σύριζα που θα παραστεί στην ομιλία. Αυτό που δείχνουν τα κανάλια και τσιρίζουν ομοιόμορφα τα παπαγαλάκια του Μαξίμου στο διαδίκτυο, δεν αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία .

Την ίδια ώρα η Τουρκία, σταθεροποιείται και αναγορεύεται σε βασικός παράγοντας διεθνών διακανονισμών, υποδεχόμενη στο έδαφός της τους διαπραγματευτές των αντιμαχόμενων. Η Τουρκία του Ερντογάν που τήρησε ουδέτερη στάση...

Κατά 63% οι Έλληνες έχουν ταχθεί εναντίον της στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία (Καλάσνικοφ που έχουν δεσμευθεί ως κλεμμένα από τις ελληνικές αρχές, στέλνει ο Μητσοτάκης).

Αντί τις αντιθέσεις αυτές να αναδεικνύουν τα «ελεύθερα» μέσα ενημέρωσης στην χώρα μας, ξελαρυγγιάζονται καθημερινά με κορώνες γραφικών και αστείων τύπων, εναντίον των Ρώσων εισβολέων, φιμώνουν εκείνους που έχουν αντίθετη άποψη και φθάνουν στο σημείο να «εξαφανίζουν» εντέχνως ακόμα και τους δημοσιογράφους, που θέλουν να πουν την αλήθεια.

Αλλά τι περιμένει κανείς, όταν ο τηλεοπτικός χρόνος της κυβέρνησης σε ποσοστό φθάνει το 61,7%; Αυτό λέγεται δημοκρατία στην χώρα μας.

Τα ακραία fake news εναντίον των Ρώσων εισβολέων, ξεπερνούν τα τριάντα. Ποιος τα είδε όμως; Βάζουν την ψεύτικη είδηση, αλλά την αποκάλυψη της αλήθειας, δεν την βάζουν.

Η ελευθερία του τυπου στην Ελλάδα απειλείται περισσότερο, απο οτι σε κάθε αλλη ευρωπαική χώρα(διεθνής ερευνα politico)

Ο ελληνικός λαός, δεν έχει ανάγκη τον κιτρινισμό και φανατισμό των μέσων ενημέρωσης και των γραφικών τύπων του κ. Μητσοτάκη για να καταδικάσει μια επίθεση, σε μια χώρα. Άλλο αυτό κι άλλο οι γελοιότητες των με επιβαρυμένο παρελθόν δήθεν συμμάχων. Ισορροπία απαιτείται.

Μέσα σε όλα αυτά βγαίνει ο ...γάβρος ( μέλος του ιστολογίου γ.... ο ΠΑΟ κι η λεωφόρος) γιος του πρωθυπουργού και παρεμβαίνει στα δημόσια πράγματα, για να στηλιτεύσει την αντιπολεμική συναυλία των καλλιτεχνών, που δεν έκαναν το χατίρι του κ. Μητσοτάκη και των συν αυτώ (Μαρινάκη, Αλαφούζου, προέδρου του ΠΑΟ και..... λοιπών συγγενών) να κατηγορήσουν τους Ρώσους και είναι γενικώς υπέρ της ειρήνης. Τι να πει κανείς....

Ούτε την προϊστορία ,δεν ξέρουν να διαβάζουν. Πότε στάθηκε το ΝΑΤΟ δίπλα στην χώρα μας; Στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο; Στην χυδαία επίθεση στην Γιουγκοσλαβία που χιλιάδες παιδιά έχασαν την ζωή τους; Γιατί την μικρή Ελλάδα συμφέρει να κυριαρχεί η υπερδύναμη των Αμερικανών με τους υπηρέτες τους Γερμανούς στην Ευρώπη; Γιατί δεν την συμφέρει μια ισορροπία... έστω τρόμου;

Αλλά και στο πεδίο της ακρίβειας και της ανόδου των τιμών των ...πάντων ο κ, Μητσοτάκης τα έχει κάνει θάλασσα. Ο Έλληνας πολίτης από το 2020 έχει λάβει αύξηση 2% στον μισθό του έναντι 11-12% των κατώτατων μισθών, όλων των ευρωπαϊκών χωρών, γεγονός που τον κατατάσσει στους πλέον χαμηλόμισθους όχι μόνον της Ευρώπης, αλλά και αρκετών ανατολικών χωρών.

Κι ενώ στην χώρα μας καύσιμα, τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης τραβάνε την ανηφόρα η Ελλάδα εξαιρείται από το δικαίωμα του πλαφόν στις τιμές φυσικού αερίου, κατά την τελευταία σύνοδο Κορυφής. Τα είδη πρώτης ανάγκης αυξάνονται κατά 10-13% , οι καταναλωτές παθαίνουν εγκεφαλικά με τους λογαριασμούς ρεύματο,ς μειώνεται η κίνηση στους δρόμους ,γιατί οι πολίτες δεν έχουν να βάλουν βενζίνη και ο Μητσοτάκης επιχειρεί να πείσει τον κόσμο, ότι για όλα αυτά ευθύνεται ο πόλεμος. Και γιατί ο πόλεμος δεν ευθύνεται για την Κύπρο,και αλλες χώρες; Ψιλό γαζί δούλεμα για πνευματικά ολιγαρκείς πολίτες;Ποιος αμφισβητεί σήμερα με βάση τα διεθνή στοιχεία ότι η χώρα μας έρχεται πρώτη σε θανάτους από τον κορονοϊό; Πόσοι από τους χιλιάδες συνανθρώπους μας που πέθαναν ,θα είχαν φθάσει στο μοιραίο τέλος, εάν υπήρχαν ΜΕΘ; Τόσο απλά είναι τα γεγονότα. Κι όμως ενόψει τουριστικής περιόδου ,πετάμε την πετσέτα, βοηθούντος και του πολεμικού κλίματος και της ακρίβειας βάζουμε την αλήθεια στην άκρη και προχωρούμε με καθημερινούς θανάτους, τους περισσότερους σε όλη την Ευρώπη. Εάν δεν ευθύνεται ο πρωθυπουργός, γιατί δεν θωράκισε το ΕΣΥ, ποιος ευθύνεται;
Ο Μητσοτάκης θα είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που θα χάσει τις εκλογές χωρίς αντίπαλο. Η καταψήφισή του θα είναι γενικευμένη, έξω από την δήθεν πραγματικότητα που καλλιεργούν οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις και οι υπηρέτες του, στα μέσα ενημέρωσης. Και για το τι θα επακολουθήσει, θα ευθύνονται εκτός από τον ίδιο και οι πεισματικά έξω από κάθε λογική υποστηρικτές του, ιδίως εκείνοι των μέσων ενημέρωσης, που δεν αφήνουν τους πολίτες να έχουν εκείνες τις προσλαμβάνουσες, που εκπροσωπούν την αλήθεια .-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου