...

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

ΕΝΑΣ «ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ» ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ- ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ




Έτσι ακριβώς. Ο Ανδρουλάκης, είναι το πλέον πιθανό, θα είναι ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Εκτός κι αν οι ψηφοφόροι του υπόδικου Λοβέρδου ψηφίσουν εκδικητικά...

Εντελώς ξεδιάντροπα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, οι εκδοτικοί «οίκοι» που στηρίζουν το σύστημα των Αλαφούζου-Μαρινάκη, ακόμα μια δικογραφία ξεχασμένη επί διετία σε... συρτάρι, πλήθος κάλπικων δημοσκοπήσεων. όλα υποβοήθησαν τον Ανδρέα Λοβέρδο να βρει τον δρόμο που επέλεξαν άλλοι γι' αυτόν, αλλά κι αυτός καθώς φαίνεται με ευχαρίστηση και περίσσιο θράσος επιθυμούσε.

Τελικά το χαστούκι, ήταν ηχηρό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τους εκδότες μάλλον θα πρέπει να αισθάνονται ότι δεν περνάει πια το χαρτί της λίστας Πέτσα... σε όλες τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα.

Το ίδιο χαστούκι έφαγε και ο πολιτικός (;) ο οποίος ευθύνεται για την είσοδο της χώρας στα μνημόνια, που ταλαιπώρησαν τον ελληνικό λαό, ο Γιώργος Παπανδρέου. Κι όμως εάν και του δόθηκε η ευκαιρία να αποχωρήσει με όση αξιοπρέπεια του απομένει δίνει γη και ύδωρ για τον δεύτερο γύρο αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το αστείον της υποθέσεως...

Ο Λοβέρδος, ήταν το κρυφό χαρτί της Νέας Δημοκρατίας, αφού θα αποτελούσε το δεκανίκι της, σε περίπτωση μη σχηματισμού κυβέρνησης.

Ο Ανδρουλάκης δεν θα της δώσει αυτό το στήριγμα. Αυτό είναι σαφές.

Δεν γνωρίζουμε όμως εάν θα το δώσει και στον Σύριζα.

Όλα θα εξαρτηθούν από τα ποσοστά που θα συγκεντρώσουν τα τρία πρώτα πολιτικά κόμματα στις εκλογές .

Έτσι το πολιτικό παιγνίδι αποκτά ενδιαφέρον.

Χωρίς να αποκλείεται πλέον η έκπληξη από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, που θα αλλάξει κατά πολύ τα πράγματα...Ενδιαφέρουσα περίοδος.

Όσα και να δώσει ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να σταματήσει τις εξελίξεις.

Είναι τέτοια η προπαγανδιστική τύφλα των στηριγμάτων του πρωθυπουργού στον εκδοτικό χώρο, που αντί να κατανοήσουν το μέγεθος της ήττας τους, από χθες το βράδυ έστρεψαν το ενδιαφέρον του κοινού αλλού: Στην μεγάλη συμμετοχή των ψηφοφόρων στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, κάτι που λαμβάνοντας γραμμή όλα τα μέσα ενημέρωσης Μαρινάκη, Αλαφούζου και λοιπών συγγενών, μέχρι και... σκιτσογράφων επιχειρούν να ερμηνεύσουν ως επιστροφή των πασόκων από τον Σύριζα. Ξεχνούν φυσικά ότι η όποια δυναμική διαμορφώθηκε, έχει σχέση με τις προσωπικές επιλογές, που εάν δεν ευοδώθηκαν, πάλι μετέωροι θα μείνουν οι απογοητευμένοι.

Αν μη τι άλλο, το αποτέλεσμα στο ΚΙΝΑΛ, δείχνει ότι οι πολίτες έχουν αρχίσει να σκέφτονται.

Άρα πιθανόν να αρχίσουν να σκέφτονται και οι νεοδημοκράτες...Πολύ κακό αυτό για τον Κυριάκο.
Άσε που μετά το κάζο, έχουν αρχίσει και οι εκδότες να σκέφτονται. Αυτό που το βάζεις...Κυριάκο;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου