...

Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΚΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΑΝΤΑΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΙΠΑ ΤΟΥΣ... (ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ).

  image.png

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και στην Νέα Δημοκρατία.

Βγαίνουν στον αέρα σημεία και τέρατα εναντίον των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας και σημερινών βουλευτών της, που έχει εκστομίσει η σημερινή εκπρόσωπος κ. Πελώνη και ουδείς δείχνει να ανησυχεί.

Τι κι αν διαμαρτυρήθηκαν βουλευτές και στελέχη. Δεν τρέχει τίποτα.

Τα έλεγε λέει κρίνοντας ως δημοσιογράφος, ενώ τώρα ως μέλος της κυβέρνησης πρέπει να κριθεί.

Σοβαρά κύριε Μητσοτάκη;

Γιατί δεν βάζετε τότε εκπρόσωπο της κυβέρνησης τον κ. Βαξεβάνη;

Μια χαρά δηλαδή για κυβερνητικός εκπρόσωπος, αφού τότε θα τα έλεγε γιατί έκρινε ως δημοσιογράφος,  ενώ τώρα θα κριθεί ως εκπρόσωπος. Ή όχι ;

Δεν είναι αυτά μόνον που έλεγε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης κινείται χωρίς ίχνος ευαισθησίας σε τέτοιου είδους θέματα.

Έτσι ακριβώς. Δεν σέβεται τους βουλευτές του. Ούτε καν αυτόν τον έρμο τον Αντώνη Σαμαρά. Κανέναν .

Θέλει μια αυλή, να λέει τις σαχλαμάρες της από το πρωί έως το βράδυ, οι βουλευτές να χειροκροτούν γιατί φοβούνται τα εκδοτικά συγκροτήματα που μασάνε το κρατικό χρήμα κι αυτός να ικανοποιείται από την εικόνα, που του φτιάχνουν σε μια εικονική πραγματικότητα.

Και φυσικά δεν είναι μόνον αυτά που έχει γράψει και έχει υποστηρίξει η κ. Πελώνη.

Είναι ....κι άλλα που καταδεικνύουν το μέγεθος της ηθικής απαξίωσης που ταλανίζει τους Μαξιμιλιάνους (κατά Μπουκάλα ).....Τί θα γίνει εάν δημοσιογράφος χρησιμοποιήσει την φρασεολογία της κ. Πελώνη-ως δημοσιογράφου- στην ενημέρωση; Θα αποπεμφθεί;

Κι είναι ντροπή για τον κ. Μητσοτάκη να κάνει πως δεν καταλαβαίνει, γιατί φοβάται το κόστος δήθεν της απομάκρυνσής της, μην του πουν δηλαδή ότι απέτυχε και σε αυτή την επιλογή.

Τι σε νοιάζει πρωθυπουργέ για όνομα του Θεού;

Eδω με το που ξεκίνησες την πρωθυπουργική καριέρα σου, έβαλες επικεφαλής στον πολιτικό σχεδιασμό έναν που κατηγορείτο για παιδεραστία...

Ας προσέξει ο κ. Μητσοτάκης και η παρεούλα του Μαξίμου.

Όλα ειδικά στην πολιτική λειτουργούν προσθετικά.

Και οι νεοδημοκράτες δεν είναι ηλίθιοι. Πελαγωμένοι είναι με το κουτόχορτο που τους δίνουν τα εκδοτικά συγκροτήματα. Ξεκαθαρίζει όμως η κατάσταση.

Επικίνδυνο ξεκαθάρισμα για τον κ. Μητσοτάκη και τους Μαξιμιλιάνους ....Ξυπνήστε...-

1 σχόλιο:

 1. Πού να πάρετε ένα αξιόπιστο δάνειο;

  Η απόκτηση νόμιμης πιστωτικής εταιρείας ήταν πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα. Σε πελάτες που έχουν οικονομικά προβλήματα και χρειάζονται λύση για αυτό. Το ζήτημα της πίστωσης και των προπληρωμών είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν δάνειο από νόμιμο δανειστή. Ωστόσο, κάναμε αυτήν τη διαφορά στον κλάδο δανεισμού με την εταιρεία HILLTOP FINANCE. (hilltopfinancefirm@gmail.com)

  Γιατί πρέπει να λάβω δάνειο από τη HILLTOP;

  Εδώ στο HILLTOP προσπαθούμε να είμαστε η καλύτερη διαδικτυακή εταιρεία δανείων όσον αφορά τις υπηρεσίες και την ικανοποίηση των πελατών μας. Προσφέρουμε ακάλυπά δάνεια στο 90% των αιτούντων μας
  - με επιτόκιο τόσο χαμηλό όσο 3%
  - χωρίς απαίτηση πιστοληπτικής ικανότητας
  - απαιτούνται πολύ λίγα χαρτιά
  - η προγραμματισμένη ημερομηνία αποπληρωμής είναι ελαστική
  - εκταμίευση δανείου μεταξύ 24 ωρών εφαρμογής
  - ένα πολύ φιλικό περιβάλλον.

  Πώς μπορώ να λάβω δάνειο από το HILLTOP;

  Προσφέρουμε ακάλυπά δάνεια που κυμαίνονται από 3000 έως 500000 σε USD / EUR / POUND, εξακολουθούν να ισχύουν άλλα ισοδύναμα νομίσματα. Τώρα βιαστείτε και διαλέξτε τη φόρμα αίτησης για να λάβετε αυτό το επιθυμητό δάνειο για την ενοποίηση του τμήματος, τις επιχειρήσεις, τις επισκευές σπιτιών και οποιαδήποτε άλλα σχετικά ζητήματα.

  email: hilltopfinance@protonmail.com

  email: hilltopfinancefirm@gmail.com

  whatsapp: +1 954 417 1149

  ΑπάντησηΔιαγραφή