...

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη το 3% όσων ασθενούν από Covid πεθαίνουν. Στη δεύτερη χειρότερη ζώνη, πίσω μόνο από Βοσνία και Βουλγαρία





Με ποσοστό θανάτων πάνω από 3% μεταξύ όσων έχουν ασθενήσει από τον ιό, η Ελλάδα έχει το θλιβερό προνόμιο να βρίσκεται στην Ευρώπη περιλαμβανομένης και της Ρωσίας, ανάμεσα σε χώρες όπως η Ουγγαρία, τα Σκόπια (Βόρεια Μακεδονία) και τη Σλοβακία.

Ο πόλεμος που εξαπέλυσε στο σύστημα υγείας της χώρας η κυβέρνηση Μητσοτάκη και η καταστροφή που έχει προκαλέσει, απλά δεν κρύβεται:

Απολύσεις γιατρών, διώξεις, αδιαφορία για την προμήθεια φαρμάκων που γιατρεύουν τον ιό (μονοκλωνικά αντισώματα), ελλείψεις σε ΜΕΘ και κλίνες συνολικά, επιτάξεις μη νοσοκομειακών γιατρών, χάιδεμα κλινικαρχών κλπ. έχουν προκαλέσει αυτή την εικόνα, μίας χώρας που γύρισε στη δεκαετία του 50.

Για να κατανοήσουμε τι συμβαίνει, η Κύπρος για παράδειγμα, βρίσκεται στην κορυφαία κατηγορία με ποσοστό θανάτων μεταξύ όσων έχουν ασθενήσει κάτω από το 1% και συγκεκριμένα στο 0,48%, ανάμεσα σε χώρες όπως η Νορβηγία και η Ισλανδία.

Χώρες όπως η Γαλλία, η Τσεχία, η Αυστρία, η Ιρλανδία, η Σουηδία που τόσο επικρίθηκε και η Φινλανδία, έχουν ποσοστό θανάτων κάτω του 2% μεταξύ όσων ασθένησαν.

Οι περισσότερες χώρες με τους μεγαλύτερους πληθυσμούς και πυκνότητα κατοίκων, όπως η Γερμανία, η Ισπανία, η Ρωσία η Πολωνία, η Ουκρανία ακόμα και η Ιταλία που υπέφερε(!) έχουν ποσοστό κάτω από το 3%.

Που είμαστε εμείς; Είμαστε καλύτερα από τη χειρότερη κατηγορία με ποσοστά θανάτων πάνω από 4%. Εκεί είναι μόνο η Βουλγαρία και η Βοσνία. Αλλά μετά από εκεί είναι η Ελλάδα με ποσοστό 3,03% να κάνει θλιβερή παρέα, στην Ουγγαρία (3,64%), τη Βόρεια Μακεδονία (3,34%) και τη Σλοβακία 3.13%.

1 σχόλιο:

  1. Πού να πάρετε ένα αξιόπιστο δάνειο;

    Η απόκτηση νόμιμης πιστωτικής εταιρείας ήταν πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα. Σε πελάτες που έχουν οικονομικά προβλήματα και χρειάζονται λύση για αυτό. Το ζήτημα της πίστωσης και των προπληρωμών είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν δάνειο από νόμιμο δανειστή. Ωστόσο, κάναμε αυτήν τη διαφορά στον κλάδο δανεισμού με την εταιρεία HILLTOP FINANCE. (hilltopfinancefirm@gmail.com)

    Γιατί πρέπει να λάβω δάνειο από τη HILLTOP;

    Εδώ στο HILLTOP προσπαθούμε να είμαστε η καλύτερη διαδικτυακή εταιρεία δανείων όσον αφορά τις υπηρεσίες και την ικανοποίηση των πελατών μας. Προσφέρουμε ακάλυπά δάνεια στο 90% των αιτούντων μας
    - με επιτόκιο τόσο χαμηλό όσο 3%
    - χωρίς απαίτηση πιστοληπτικής ικανότητας
    - απαιτούνται πολύ λίγα χαρτιά
    - η προγραμματισμένη ημερομηνία αποπληρωμής είναι ελαστική
    - εκταμίευση δανείου μεταξύ 24 ωρών εφαρμογής
    - ένα πολύ φιλικό περιβάλλον.

    Πώς μπορώ να λάβω δάνειο από το HILLTOP;

    Προσφέρουμε ακάλυπά δάνεια που κυμαίνονται από 3000 έως 500000 σε USD / EUR / POUND, εξακολουθούν να ισχύουν άλλα ισοδύναμα νομίσματα. Τώρα βιαστείτε και διαλέξτε τη φόρμα αίτησης για να λάβετε αυτό το επιθυμητό δάνειο για την ενοποίηση του τμήματος, τις επιχειρήσεις, τις επισκευές σπιτιών και οποιαδήποτε άλλα σχετικά ζητήματα.

    email: hilltopfinance@protonmail.com

    email: hilltopfinancefirm@gmail.com

    whatsapp: +1 954 417 1149

    ΑπάντησηΔιαγραφή