...

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

ENAΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ «ΤΣΙΠΑ»;





Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν. Δεν θα επαναλάβουμε τις απίθανες κατηγορίες εναντίον ενός ολόκληρου κυκλώματος παιδεραστίας. Κάθε ημέρα βλέπει το φως της δημοσιότητας κι άλλη τραγική και προκλητική υπόθεση.

Θα σταθούμε μόνον στις πρωθυπουργικές ευθύνες.

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει επιδείξει μέχρι σήμερα και ιδιαίτερη ανθρώπινη ευαισθησία.



Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς, ότι εν μέσω πανδημίας και αυξανόμενων θυμάτων, έκανε ποδήλατο ο ίδιος και μότο κρος η υπέρκομψη Μαρέβα στην Πάρνηθα; Ότι επίσης εν μέσω πανδημίας ο ίδιος απολάμβανε τα ωραία εδέσματα της Ικαρίας, χωρίς να λάβει καμιά προφύλαξη ούτε αυτός, ούτε η πολυπληθής κουστωδία του. Ή όταν η Αττική και ιδιαιτέρως τα βόρεια προάστειά της υπέφεραν χωρίς ρεύμα αποκλεισμένα ο ίδιος έπινε καφεδάκι καταχαρούμενος στην πλατεία Κολωνακίου χωρίς καν να...σκεφθεί τους ψηφοφόρους του.

Όλα αυτά καταδεικνύουν έλλειψη όχι μόνον ενσυναίσθησης και ανθρωπιάς, αλλά βασικού πολιτικού ενστίκτου αυτοσυντήρησης. Ο επαρμένος πρωθυπουργός, αυτοκαταστρέφεται.

Στην τραγική ιστορία όμως της παιδεραστίας, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αυτοκτονεί.

Είναι λογικό να συμπεράνει κανείς, ότι μετά απ' όλα αυτά, για να παραμένει η κ. Μενδώνη στην θέση της, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, είχε ζητήσει την τοποθέτηση Λιγνάδη. Αλλιώς η φυσιολογική συνέχεια, θα ήταν να την παραιτήσει. Έτσι αβίαστα εξάγεται το συμπέρασμα, ότι ο πρωθυπουργός φοβάται και δεν μπορεί να εξαναγκάσει την ...ανυποψίαστη Μενδώνη σε παραίτηση.

Το ακραίο αυτό σφάλμα του, ήλθε ως συνέχεια της τοποθέτησης του Νίκου Γεωργιάδη, στον πολιτικό σχεδιασμό της Νέας Δημοκρατίας. Κατηγορήθηκε για αποπλανήσεις ανηλίκων, αποπέμφθηκε και ως συνήθως... δεν τιμωρήθηκε .

Ταυτόχρονα βλέπουν το φως της δημοσιότητας κι άλλα στοιχεία, για το κύκλωμα παιδεραστίας τα οποία δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά: Oι κύριοι Μαρκουλάκης, Γεωργιάδης και Λιγνάδης, ήταν τελικά φίλοι κολλητοί εδώ και χρόνια; Ποια είναι η ΜΚΟ-αναφέρεται μια γυναίκα ως υπεύθυνη-που προμήθευε στην κυριολεξία παιδάκια στον Λιγνάδη; Και τι δουλειά έχει το Μαξίμου, να είναι υπεύθυνο για τα ασυνόδευτα ανήλικα παιδάκια, μεταναστών;

Το μείζον αυτό ζήτημα της παιδεραστίας, δεν έχει πολιτική ταυτότητα. Όμως αυτές οι αποκαλύψεις , και κυρίως όσα ακραία αφορούν τον Λιγνάδη, έγιναν επί κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η οποία κυβέρνηση, τον τοποθέτησε σε αυτό το πόστο, για λόγους δημοσίου συμφέροντος και χωρίς να ακολουθήσει την μέθοδο των υποψηφιοτήτων. Αυτή η κυβέρνηση, αυτός ο πρωθυπουργός τον επέλεξαν για το πόστο του και μάλιστα όπως αποδεικνύουν σχετικά βίντεο, είχαν και μια καλή σχέση μαζί του .

Άρα αποκλείεται να μην γνώριζαν. Δεν τους είπε κανείς αυτό που όλοι ήξεραν; Δεν τους είπε κανείς ότι γινόταν έρευνα εναντίον του Λιγνάδη, η οποία διακόπηκε άγνωστο γιατί; Δεν τους είπαν ότι συνεργαζόταν με κολλέγια και η συνεργασία διακόπηκε;

Ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση φέρουν την ευθύνη. Ιδιαιτέρως δε όταν δεν πρόκειται περί στιγμιαίου αδικήματος, αλλά για συνεχές αδίκημα, μετά την περίπτωση Νίκου Γεωργιάδη.

Δεν υπάρχουν υπουργοί, σύμβουλοι φίλοι του κ. Μητσοτάκη, να του πουν ξεκάθαρα ότι θα πρέπει με όποιο κόστος να οδηγήσει την Μενδώνη, σε παραίτηση; Δεν τολμούν ή τελικά έχουν κι αυτοί μαζί με τον πρωθυπουργό ένα...έλλειμμα «τσίπας»;

Αντί να ψάχνουν οι ανόητοι του Μαξίμου, να βρουν περιπτώσεις παιδεραστίας επί...Σύριζα, για να καλύψουν -όπως συνηθίζουν, όποτε στριμώχνεται ο ανέμελος πρωθυπουργός- τα όσα συμβαίνουν, καλό θα ήταν να δώσουν ένα στίγμα ορθής αντίδρασης και να οδηγήσουν σε παραίτηση χωρίς πολλά λόγια την κ. Μενδώνη.


Ήμαρτον. Τα αυτονόητα ο κ. Μητσοτάκης τα έχει κάνει πολύπλοκα παραμύθια εμπαιγμού και λοιδορίας των ίδιων των ψηφοφόρων του. Δεν είναι ηλίθιοι οι νεοδημοκράτες κ. Μητσοτάκη.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου