...

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΜΗΤΟΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ(ΚΑΙ ΜΙΑ... ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ)




Αφού επιβεβαιώθηκε πλήρως το exofitsio που έγραψε πρώτο -ποιος να το γράψει άλλωστε, αφού οι νταβατζήδες τα κόβουν όλα;- αποδεδειγμένα ότι θα συζητηθούν οι προκλήσεις της Τουρκίας με τους Ευρωπαίους εταίρους μας την 25η Μαρτίου, ημέρα της Εθνικής Επετείου, τι είπε νομίζετε ο Μητσοτάκης;

Ξέχωρα από το γεγονός ότι όπως γράψαμε δεν θα έπρεπε η ελληνική πλευρά να δεχθεί εκείνη...ακριβώς την ημέρα που εορτάζεται η Εθνική επέτειος και ταυτόχρονα τα 200 χρόνια να συζητηθεί το μείζον αυτό εθνικό ζήτημα τι είπε ο πρωθυπουργός;.. «η Σύνοδος του Μαρτίου συμπίπτει με την 25η Μαρτίου, την εθνική μας εορτή». Λες και η Σύνοδος είναι κάποια κινητή εορτή !!!



Άσε που έδωσε γραμμή κι έγραψαν όλα τα «νταβατζίδικα» μέσα ενημέρωσης περί «βημάτων θετικών στην Σύνοδο». Ήταν ο ίδιος που πριν από την Σύνοδο έλεγε ότι «τώρα θα φανεί εάν ως Ευρώπη είμαστε αξιόπιστοι σε αυτά που έχουμε συμφωνήσει». Τι είχαν συμφωνήσει; Κυρώσεις; Βγάλτε συμπέρασμα μόνοι σας και χαρακτηρίστε τον.

Τι να τα κάνεις τα διπλώματα, όταν η μοναδική εργασία σου στον ελληνικό χώρο ήταν ένας διορισμός του Σημίτη και δεν διαθέτεις καθόλου πολιτικό νου;


ΥΓ: Θα παρακαλούσαμε τον Σύριζα να μην χρησιμοποιεί ...«επιθετικούς προσδιορισμούς» που το exofitsio χρησιμοποίησε πρώτα. Το Λουδοβίκος, που κάπου διαβάσαμε ότι ήταν ιδέα του κ.|Τζανακόπουλου, ήταν δική μας δυο ημέρες πριν όπως μπορούμε να αποδείξουμε. Επίσης το ανέμελος και στα εθνικά που είπε ο κ. Τσίπρας πάλι δικό μας ήταν πέντε ώρες πριν, όπως μπορούμε πάλι να αποδείξουμε. Ή να αποκτήσουν ρεφλέξ ή να μην χρησιμοποιούν χαρακτηρισμούς νεοδημοκρατικού site για δικά τους. Εκτός εάν θέλουν να παίρνουν γραμμή, αλλά δεν θα τους ωφελήσει, καθώς θα γείρουν προς την κεντροδεξιά (την υγιή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου