...

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

ΠΟΙΟΙ ΑΝΟΗΤΩΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.




Η Γερουσία στις ΗΠΑ υπερψήφισε το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας.. Βγήκαν οι ανοήτως σκεπτόμενοι και με την βοήθεια των πληρωμένων μέσων ενημέρωσης πανηγύριζαν. Η αλήθεια είναι ότι η απόφαση είναι βούτυρο στο ψωμί της Τουρκίας! Θα έλθει -βαστήξτε το-ο Μπάιντεν ως σωτήρας που θα άρει τις κυρώσεις .

Ο Μητσοτάκης ή δεν γνωρίζει τι συμβαίνει ή είναι αδύναμος να αντισταθεί.


π.χ. Η Μέρκελ του είπε ότι εμπάργκο όπλων, μόνο στο ΝΑΤΟ, μπορεί να συζητηθεί. Αλλά πώς μπορεί να ζητηθεί από σύμμαχο να παραβεί τον όρο δαπάνης 2% ΑΕΠ της για αμυντικές δαπάνες;

Δηλαδή εκτός από τις όποιες κυρώσεις, που έγιναν σήριαλ και οι Τούρκοι πανηγυρίζουν για την Σύνοδο, η Μέρκελ κοροϊδεύει έτσι ασύστολα τον Μητσοτάκη και ο πρωθυπουργός δεν μπορεί ούτε καν να ψελλίσει αυτό που γράψαμε πριν. Τί συμβαίνει;

Είναι απλό: Oι εταίροι μας θα προχωρήσουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα τον στόχο τους που είναι ένας (βαστήξτε το):


To να λυθεί το Κυπριακό, να ξεπουληθεί δηλαδή η Κύπρος. Έτσι ακριβώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου