...

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

ΞΥΠΝΗΣΑΤΕΕΕΕΕΕ;;;; ( ΟΤΑΝ ΑΡΓΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΑΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ )




Ισχύει και για την κυβέρνηση και για τον λαό.

Η κυβέρνηση στηρίχθηκε στους εκδότες που κοιμίζουν τον λαό.

Δεν κατάλαβε ο τελευταίος, ότι τα σαράντα και βάλε εκατομμύρια στους εκδότες, ήταν για να κοιμίζουν τους Έλληνες και να αποκρύψουν τα τεράστια σφάλματα της κυβέρνησης.

Όταν φώναζαν πολλοί για τις λάθος προτεραιότητες του κ. Μητσοτάκη, οι εκδότες μπουκωμένοι επιχειρούσαν να πείσουν τον λαό ότι ήταν απλή αντιπολιτευτική διάθεση. Δεν ήταν.





Εάν είχαν δοθεί τα χρήματα αυτά για την δημιουργία ΜΕΘ, τώρα οι Έλληνες δεν θα υπέφεραν, αφού θα υπήρχε το υπόβαθρο στην υγεία, για να μην πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ συνάνθρωποί μας. Μόνον ανόητοι δεν το κατανοούν πλέον αυτό.

Δεν θα βίωναν οι Έλληνες, έναν εγκλεισμό που όμοιός του, σύμφωνα με όλες τις διεθνείς έρευνες, δεν απαντάται σε καμία χώρα του κόσμου.

Άνοιξε τα σύνορα η κυβέρνηση. Φώναζαν ορισμένοι, ότι ήταν εγκληματικό. 'Επεσαν οι μπουκωμένοι εκδότες, το έθαψαν. Σήμερα, η επιστημονική κοινότητα, ακόμα και κυβερνητικά στελέχη, δέχονται ότι ήταν λάθος.

Η χώρα βιώνει μια ακραία αυταρχικότητα, που ξεπερνά τα όρια μιας δημοκρατικής νομιμότητας, υπό το πρόσχημα της πανδημίας, τα αποτελέσματα της οποίας, καθόρισαν κατά μεγάλο ποσοστό όπως όλες οι έρευνες δείχνουν οι εγκληματικές επιλογές της κυβέρνησης.

Μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού βρίσκεται σε απόγνωση, φτώχεια, ανέχεια, απελπισία, αυτοκτονίες (έως κι εκεί βάζουν το χεράκι τους, τα μίντια, αποσιωπώντας την τραγικότητα της κατάστασης).

Κι όλα αυτά γιατί η κυβέρνηση δεν είχε σωστές προτεραιότητες.

Την ενδιέφερε μόνον να περιθωριοποιήσει όσους αντιδρούσαν στις τραγικές της επιλογές.

Ιατροί κυνηγήθηκαν, επιστήμονες απομονώθηκαν, οι «διαδικτυακοί τσιλιαδόροι » του κ. Μητσοτάκη στο facebook και στην google, έκοβαν την αλήθεια κι έδιναν το ψέμα στα μέτρα του.

Σήμερα λοιπόν συνέλληνες, βιώνετε το ότι αργήσατε να καταλάβετε.

Έτσι αντί να αντιδράσετε με τα χρήματα στους εκδότες και τις λάθος επιλογές σήμερα ψάχνετε με απελπισμένα, λύση στον εγκλεισμό, στην φτώχεια, στην απόγνωση.

Τελικά τώρα, είναι ξεκάθαρο, ότι δεν γίνεται παντού αυτό που περνάμε όλοι μας.

Γιατί αυτή η καραμέλα, που πιπιλούσαν τα μέσα ενημέρωσης ήταν, που σας κοίμισε. Αμ δεν είναι έτσι. Όλα τα διεθνή στοιχεία, συνηγορούν ότι τα σφάλματα της κυβέρνησης ήταν και είναι ολέθρια κι ότι πουθενά δεν γίνονται αυτά που γίνονται στην χώρα μας.

Αυτά τα σφάλματα πληρώνουμε όλοι.

Καλή είναι η αυτοκριτική.

Κι επειδή η κυβέρνηση είναι χοντρόπετση και δεν την συμφέρει να την κάνει, ας την κάνουμε οι πολίτες.

Δύσκολο να παραδέχεσαι ότι αυτοί που σου φώναζαν «ξύπνα», δεν ανήκαν σε κανένα πολιτικό στρατόπεδο, απλώς έβλεπαν την αλήθεια, πριν από εσένα και διάβαζαν εκείνα που εσύ αρνιόσουν να διαβάσεις.

Κι ακόμα πιο δύσκολο είναι να ξυπνήσουμε.

Γίνεται με λίγη προσπάθεια. Άλλωστε η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα άλλο από το να υποβοηθά αυτό το ξύπνημα από τον λήθαργο των μίντια του κ. Μητσοτάκη.

Κι αυτό σιγά σιγά γίνεται οργή... Καθόλου καλός σύμβουλος και όσον αφορά την ομαλότητα και όσον αφορά τον πολιτικό πολιτισμό. Τα κατάφερε κι εκεί ο Μητσοτάκης και τα μπουκωμένα μίντια... Να θυμώσουν τους Έλληνες.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου