...

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ» ΠΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ






Και να πεις ότι δεν υπάρχουν στοιχεία;

Βίντεο ολόκληρα ξεκάθαρα χωρίς να έχουν μονταριστεί, δείχνουν με γυμνό οφθαλμό -ακόμα κι αν είσαι Κύκλωπας, ιδιότητα που διαθέτει προφανώς μόνον ο εκδοτικός χώρος- βία αδικαιολόγητη, εναντίον των πάντων, ακόμα και μίας ολόκληρης οικογένειας, έξω από το σπίτι της ακόμα και σε μία απροστάτευτη κοπέλα που θα μπορούσε να είναι η κόρη όλων αυτών, που κάθονται στους καναπέδες τους.

Φαντασθείτε νεοδημοκράτες να είχε συμβεί αυτό πρώτον στην δική σας οικογένεια και δεύτερον να...εξελίσσονταν τέτοιες στιγμές την εποχή του Σύριζα.



Πώς θα ούρλιαζαν οι σημερινοί βαστάζοι του Μητσοτάκη στα μέσα ενημέρωσης.

Κι είναι τέτοιου είδους άθλια η προπαγάνδα, που οι άλλοι γνωστοί υπηρέτες του Μαξίμου στο facebook, πιάστηκαν από μια βλακεία της αριστεράς, του ΠΑΜΕ, με πλαστή φωτογραφία και την έκαναν σημαία.

Την πήραν οι πληρωμένοι του Μητσοτάκη «ανεξάρτητοι» στο facebook και την περιέφεραν .Δεν καταλαβαίνουν ότι εκτίθενται και ότι όλα αλλάζουν κάποτε;

Δεν είδαν όμως τα βίντεο ή μάλλον θα τα πετσόκοψαν, δεν είδαν την βία, δεν είδαν τίποτα.

Ο Χρυσοχοΐδης, είναι μία περίπτωση σαν «πολιτικός κομιτατζής» που αφού πρόδωσε την ιδεολογία του -λίγο πριν είχε προδώσει την συνείδησή του, ως πολιτικός, υπογράφοντας τα μνημόνια χωρίς να τα διαβάσει όπως ομολόγησε, γιατί ήταν πολλές σελίδες -έφτασε με πολλή βοήθεια, στον θώκο του «υπουργού ανακατωσούρας».

Έβαλε κι εκείνα τα «στρουμφάκια», προχθές, δημιουργώντας νέο σώμα στην αστυνομία, να φυλάνε έξι διαδηλωτές εξήντα γαλαζοντυμένοι (πως δεν έκανε λάθος να τους ντύσει και στα πράσινα) και ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

Θα γίνει λέει έρευνα για τους ξυλοδαρμούς. Εάν βγει αποτέλεσμα στην έρευνα, να μας γράψετε. Καραγκιοζιλίκια.

Άλλωστε θα έχουν φάει τόσοι ξύλο μέχρι τότε, που θα έχει πέσει πολλή δουλειά στις ανακριτικές αρχές εσωτερικών υποθέσεων.

Η οργή είναι φυσικό επακόλουθο των ανθρώπων, που μετά από ένα μνημόνιο, εγκλεισμό στα σπίτια τους και οικονομικό μαρασμό, τρώνε και ξύλο από την αστυνομία του Χρυσοχοΐδη.

Ο,τι σπέρνεις θερίζεις. Αυτό ακόμα να το καταλάβει ο Μητσοτάκης...

Εδώ έφαγαν τόσο ξύλο όσοι συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις και ο Σκάι το βράδυ προχθές είχε τον Χρυσοχοΐδη με ένα μειλίχιο ύφος κι από κάτω, τις επιθέσεις αναρχικών στα Σεπόλια κι αλλαχού και κάπου θαμμένη την είδηση με την οικογένεια, στο νοσοκομείο και τον πατέρα με καρδιακό.

Τι να μάθε ο έρμος ο δεξιός, όταν τα πληρωμένα μέσα, δουλεύουν ψιλό γαζί τις μάζες;

Φυσικά και δεν ευθύνεται μόνο ο Χρυσοχοΐδης, όταν βρέθηκε σε αυτήν την θέση, εξαιτίας... της συμπάθειας των Μητσοτάκηδων και των Αμερικανών.

Ευθύνονται όμως οι νεοδημοκράτες, που έναν ορκισμένο εχθρό της Νέας Δημοκρατίας, που την εξύβριζε από το πρωί εως το βράδυ, τον έβαλαν στο μαντρί.

Όπως ευθύνονται για όλους αυτούς τους «πολιτικούς κομιτατζήδες» που ήλθαν σε μια ιστορική παράταξη και την έκαναν θίασο.

Τί δουλειά έχει ο κύριος που έγινε ήρωας, γιατί έσκασε η βόμβα του Ξηρού στα χέρια του, στην Νέα Δημοκρατία; Θα μπορούσαμε να σας πούμε δεκάδες δικαιολογίες, αλλά εδώ έχει γεμίσει με γραφικούς τύπους από το ΠΑΣΟΚ την Νέα Δημοκρατία ο Μητσοτάκης, ο τύπος που έβγαλε τρομοκράτη έναν φουκαριάρη επειδή είχε τυπώσει φωτοτυπία αναρχικής οργάνωσης, μας μάρανε.

Ή που έστειλε στο νοσοκομείο έναν πατέρα με καρδιακό επεισόδιο;

Ψιλά γράμματα για εσάς νεοδημοκράτες όλα αυτά.

Καθίστε αναπαυτικά τώρα στις πολυθρόνες σας και μην μιλάτε και πολύ φωναχτά, γιατί μπορεί όλο και κάποιος χαφιές να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία και να πει ότι ασκείται κριτική.

Κυβέρνηση χωρίς μέτρο: Ζητήθηκε από τον Μπακογιάννη να παραιτηθεί η Αλεξία Έβερτ, η οποία χαρακτήρισε τους αριστερούς διαδηλωτές τρωκτικά και κατσαρίδες, αλλά μένει στην θέση του ο πολιτικός προϊστάμενος αυτών, που φέρθηκαν σαν κατσαρίδες και τρωκτικά, οι υφιστάμενοί του στους διαδηλωτές.

Μητσοτάκη το μεγαλείο σου, ατέλειωτο, ανάλογο με τα είκοσι και πλέον εκατομμύρια που έδωσες στους εκδότες κι όχι στα νοσοκομεία και στις ΜΕΘ.

Ανάλογο με την εθνική υποταγή και τον εξευτελισμό, που ζούμε και τα μέσα ενημέρωσης τον αποσιωπούν.

Ανάλογο με το ξεπούλημα της χώρας, τα καθημερινά σκάνδαλα, για τα οποία κανείς δεν παρεμβαίνει.

Ανάλογα με την αφέλεια και την προχειρότητα, αυτών που σε ψήφισαν, για να φύγει ο Σύριζα και να δουν άσπρη ημέρα.

Δυστυχώς για την υγεία των πολίτων, πέσαμε στην πανδημία.

Ευτυχώς για τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση θίασο, γιατί θα βλέπαμε άνευ κορονοϊού, όλη την γύμνια του «λίγου» και την αφέλεια των πολλών, που τον οδήγησαν στην εξουσία.

Κι έτσι μια ιστορική παράταξη, επιχειρεί να απορροφήσει τις ορδές των αποτυχημένων «πολιτικών κομιτατζήδων» που μπαίνουν από παντού, διαμορφώνοντας ένα προφίλ που απλώς χαρακτηρίζεται από ρεβανσισμό και αυταρχισμό .

Έναν αχταρμά που έχει ντυθεί με τον μανδύα της Νέας Δημοκρατίας και κάνει τα κόκκαλα του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή να τρίζουν.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου