...

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Θεοδωράκης: Εάν δεν εκλεγώ, θα συνεργαστώ με τον νέο αρχηγό...

Θα είμαι παρών εάν δεν εκλεγώ, θα συνεργαστώ και θα ακούω τι θα λέει ο νέος αρχηγός, δήλωσε ο υποψήφιος για...
την αρχηγία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς και επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό το πρωί του Σαββάτου.

«O καινούργιος αρχηγός θα καθοδηγεί τις δύο Kοινοβουλευτικές Oμάδες. Σε κάθε νομοσχέδιο θα μιλάμε ως ένα σώμα με δύο φωνές. Η πρόσθεση των δύο κοινοβουλευτικών ομάδων δεν αυξάνει τα δικαιώματά τους αλλά τα μειώνει. Είναι μόνο ένα δώρο στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», πρόσθεσε, σε ό,τι αφορά το θέμα που έχει ανακύψει σχετικά με την ενοποίηση ή μη των Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού.

Πρότεινε ακόμη ο νέος φορέας να μην διαθέτει κομματικές παρατάξεις στα πανεπιστήμια και στα συνδικάτα, ενώ επέκρινε τους συνυποψηφίους του για απουσία τοποθετήσεων σε κομβικά ζητήματα για την πολιτική φυσιογνωμία του νέου κόμματος.

«Τα νέα κόμματα πρέπει να έχουν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό, ο οποίος να έχει "κόφτη" στο τέλος του χρόνου, ενώ τα χρέη τους να τα εγγυώνται οι ηγέτες τους με την προσωπική τους περιουσία», είπε ο κ. Θεοδωράκης.

Σε ό,τι αφορά τα χρέη του ΠΑΣΟΚ από το παρελθόν, ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε ότι ο νέος φορέας δεν θα προσπαθήσει, μέσα από ενδεχόμενη διάλυση του ΠΑΣΟΚ μετά τις επόμενες εκλογές, να απεκδυθεί τα χρήματα τα οποία οφείλονται...

naftemporiki.gr

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου