...

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ;




Ομαδική παράκρουση εχει ο ελληνικός λαός; Δεν βλέπει τι γίνεται; Πως μπορείς να χαρακτηρίσεις έναν πρωθυπουργό που:

-Κάνει ποδηλατάδα ο ίδιος και μότο κρος η σύζυγός του χωρίς να παίρνουν τις αναγκαίες προφυλάξεις κι ενώ ο κορονοϊός σαρώνει...Δίνει δηλαδή το...καλό παράδειγμα.

-Λαμβάνει μέρος σε τραπεζώματα με ημετέρους στην Ικαρία και η αστυνομία κόβει κλήσεις στους έρμους του ιδιώτες, που τρώνε μέσα στις αυλές τους.

-Πηγαίνει με την σύζυγό του, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του άτυχου παλικαριού στην βουλή, λίγα μέτρα πιο μακριά και φωτογραφίζεται στα ανθοπωλεία.

-Κάνει διάγγελμα 24 ώρες μετά την παραδοχή ότι το 20% των ασθενών πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ, για την επαναφορά του...Ράλι Ακρόπολις στην χώρα μας.

-Που θρασύτατα ακόμα ισχυρίζεται, πως αντιμετωπίσθηκε με επιτυχία ο ιός στην χώρα μας, ενώ επίσημα στοιχεία αποδεικνύουν ότι έχουμε τα περισσότερα κρούσματα και θανάτους, κατ' αναλογία πληθυσμού, σε ολόκληρη την Ευρώπη.

-Που ενώ ακόμα και φωνές μέσα στην Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση, υπογραμμίζουν σε όλους τους τόνους ότι χρειάζονται περισσότερα κρεββάτια στις ΜΕΘ, περισσότερο ιατρικό προσωπικό, αυτός εξακολουθεί πεισματικά να το αρνείται.

Ταυτόχρονα, εξακολουθεί να δίνει χρήματα στους εκδότες και όχι στην υγεία, για να τον λιβανίζουν και να λένε αισχρά ψέματα στον λαό.

-Που αποφασίζει να γίνουν παρελάσεις μετά βαΐων και κλάδων, αλλά κανείς δεν σκέφθηκε την απόλυτη αποτυχία παρουσίας ξένων ηγετών στην χώρα μας από τους δεκάδες που προσκλήθηκαν και μας έγραψαν κανονικότατα;

-Που επιλέγει για το ανώτατο αξίωμα της χώρας την Προεδρία της Δημοκρατίας την κ. Σακελλαροπούλου, που με τις νεωτεριστικές ιδέες της, καταλύει κάθε έννοια σεβασμού και σέρνει αυτόν τον έρμο τον σύντροφό της, στις παρελάσεις, σπάζοντας το ρεκόρ Γκίνες;

-Που όλες οι έρευνες και μετρήσεις της κοινής γνώμης στην Ευρώπη, τον κατηγορούν για το έλλειμμα δημοκρατικής λειτουργίας της χώρας.

-Που προκλητικά βάζει τους πολίτες αυτής της χώρας, να κάνουν μόνοι τους τεστ για τον κορονοϊό και μάλιστα χωρίς καν να σκέφτεται ότι εκτίθεται, δίνει την δουλειά στην Siemens, με απόλυτα φωτογραφικές διαδικασίες.

-Πού ανοίγει πάλι τα σύνορα, πιεζόμενος από τα μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία, την ώρα που ο κορονοϊός σαρώνει; Θυσία οι ανθρώπινες ζωές για τον τουρισμό;

-Που εξακολουθεί, με τα πλέον σκληρότερα μέτρα σε όλον τον κόσμο, σύμφωνα με ευρωπαϊκά στοιχεία επίσημα και μη αμφισβητήσιμα, να έχει τους περισσότερους θανάτους και τα περισσότερα κρούσματα, γιατί τα μέτρα που έλαβε ήταν για κλάματα;

-Που δέσμιος των δικών του αποφάσεων, δεν μπορεί να στείλει σπίτι τους, ούτε την υπουργό Πολιτισμού, με όσα αποκαλύφθηκαν για Λιγνάδη και λοιπούς συγγενείς, ούτε τον Κικίλια που ούτε ξέρει που πατά και που πηγαίνει.

-Που αφού καταλογίζει στην αντιπολίτευση, τα μύρια όσα, δέρνει διαδηλωτές, κτυπάει πολίτες κι αφού το κάνει διατάσσει, ΕΔΕ και ζητά και συγνώμη.

-Που συνεχίζει χωρίς σαφή ατζέντα τον διάλογο με τους φασίστες της γειτονικής χώρας και κινδυνεύουμε να χάσουμε κεκτημένα και να απωλέσουμε εθνική κυριαρχία

-Που έκανε ακόμα και σε μείζονα εθνικά θέματα, όπως το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, τα αντίθετα με αυτά που υποσχόταν, βγάζοντας την γλώσσα σε όλους εκείνους τους νεοδημοκράτες που διαδήλωναν με τις ελληνικές σημαίες, για την Μακεδονία, χαρακτηρίζοντάς τους γραφικούς;

-Που περνά νόμους και δίνει άνευ διαγωνισμών με διαβλητές διαδικασίες δουλειές σε ημετέρους και δημιουργεί ερωτηματικά για την λειτουργία της Δικαιοσύνης;

-Που αλλοιώνει την ιδεολογία και τις αρχές ενός μεγάλου ιστορικού κόμματος, φέρνοντας στους κόλπους του «πολιτικά ρετάλια και γυρολόγους» άλλων πολιτικών χώρων.

Πως θα χαρακτήριζες έναν τέτοιο «ηγέτη»; Μήπως τελικά με την αφέλεια και την βλακεία που μας δέρνει αξίζουμε μόνον τέτοιες ηγεσίες γραφικές και επικίνδυνες. Μέχρι πότε θα αρνούνται οι Έλληνες να δουν την αλήθεια;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου