...

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Τείνει να γίνει γραφικός ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα κατορθώσει το ακατόρθωτο: Θα απαξιωθεί εν μέσω μίας λαίλαπας πολιτικής του Σύριζα και θα καταστήσει ξεκάθαρο νικητή, την κυβέρνηση Τσίπρα.
Η τεραστίων διαστάσεων γκάφα, με την κριτική και την ύπουλη δήλωση -οι έξυπνες δηλώσεις υποκρύπτουν, δεν απογυμνώνουν την σκοπιμότητα-εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας, άνοιξε τους ασκούς του ...Καραμανλικού Αιόλου.

Ορισμένοι, σκέφθηκαν ότι μάλλον πρόκειται για ακόμη μία ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ίντριγκα του Προκόπη Παυλόπουλου, αμέσως μετά την επίσης μεγαλειώδη- άσχετα εάν εκείνοι που τον χαρακτηρίζουν Πάκη ακόμα να το χωνέψουν-ιστορία του παραγκωνισμού των υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας..

Δεν είναι έτσι, αν και το βρίσκουμε φυσιολογικό να ήταν...
Με την ηλιθιότητα του πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος υπέπεσε στην μεγαλύτερη γκάφα του μέχρι σήμερα. Έγινε...Κούλης.

Έστρεψε εναντίον του όλον τον Καραμανλικό πυρήνα.Τους έβαλε απέναντι, άπαξ δια παντός.
Χωρίς σκέψη, μιλώντας με το ένστικτο της εκδίκησης, ο Κούλης εκτέθηκε ανεπανόρθωτα.
Όχι μόνον γιατί κριτική στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας δεν μπορεί να ασκείται.
Όχι μόνον διότι είναι αστείο, να σκεφθεί κανείς ότι ο Παυλόπουλος, θέλει επιστροφή στην δραχμή.
Αλλά και γιατί .."χάρισε"στον Σύριζα, την υποστήριξη των θεσμών, ταυτίσθηκε με το Ποτάμι και την επίσης γραφική Φώφη και κυρίως διότι οι Καραμανλικοί τον περιμένουν στην γωνία.
Η ανάλυση των εκλογικών αποτελεσμάτων και στις δυο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, κατέδειξε ότι ένα μεγάλο ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας, ψήφισε Σύριζα, γιατί δεν ήθελε τον ανεκδιήγητο Αντωνάκη.

Δεν έχει κατανοήσει ο γραφικός πλέον Κούλης, ότι μεγαλύτερο ποσοστό, θα είναι εκείνο που ήδη ψάχνεται για το τι θα ψηφίσει, αλλά όχι την Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη.
Ούτε έχει κατανοήσει, το πόσο βαθιές ρίζες έχει ο Καραμανλισμός στην Νέα Δημοκρατία.
Ούτε έχει συλλάβει, με το εκπληκτικό μυαλό του, πως όσο αυτός μιλάει στο κομματικό ένστικτο των ανόητων, ζητώντας εκλογές για να μην του φύγουν, άλλο τόσο το ένστικτο των Καραμανλικών... γεμίζει τις δεξαμενές του Σύριζα...Πρόκειται για καταπληκτική περίπτωση...αυτοκαταστροφής... Σώνει και καλά να επιβεβαιώσει το επίθετό του...ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου