...

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ...Η ΑΙΓΙΝΑ...Η ΜΥΚΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ..ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ

Μα τι παιδί κι αυτό ο ..Νίκος...Μέσα από τα ιδιωτικά μέσα, ανδρώθηκε ο μπαγάσας κι έγινε...πρωταγωνιστής. Ο Θεός έδωσε- (και.. κάποιος από τους υπεύθυνους του exofitsio, ε...έχει κι αυτός την μικρή ευθύνη του)-και δεν έγινε πολιτικός, για να παρουσιάζει τώρα σε δεύτερης κατηγορίας κανάλια, εκπομπές που τις βλέπουν αυτός και οι φίλοι του, κι έγινε ο πλέον δημοφιλής συνάδελφος. Ο Νίκος δεν είναι σαν αυτούς. Είναι στην πρώτη γραμμή, είτε αρέσει είτε όχι, και καλώς δεν ακολούθησε την πολιτική...Άλλωστε περισσότερη δύναμη έχει τώρα..
Γιατί η επιτυχία είναι ποινικό αδίκημα, που έλεγε και η Κυρά της Σωκράτους. Υπό αυτήν..... την άποψη, ο Νίκος θα πρέπει να πάει δεκάκις για κακούργημα.

Όμως ας σοβαρευτούμε. Ο πολιτικός λόγος της ...Πόπης, ταιριάζει σε καραγωγείς και όχι σε πολιτικούς. Πιθανότατα σε αυτό μόνον ...να διαφέρουν οι δυο...επαγγελματίες.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου, ως προβεβλημένος διευθυντής και στέλεχος ικανό, δεν μπορεί να βρίσκεται παρά τα λάθη και τις παραλείψεις του στο απυρόβλητο. Κρίνεται συνέχεια και κρίνεται με βάση την σκληρή καθημερινότητα...
Όμως οι παρεμβάσεις του κου Πολάκη, οι μέχρι σήμερα παρεμβάσεις του κι όχι για τον Νίκο Χατζηνικολάου και μόνον, πρέπει να προβληματίσουν...
Την κυβέρνηση πρωτίστως. Γιατί ο κος Πολάκης, είναι δείγμα της έλλειψης αισθητικής  της κυβέρνησης.
Θα θέλαμε πολύ να δούμε τον Νίκο, να αρμενίζει ...στην Αίγινα. Καλά όμως κάνει και πηγαίνει στην Μύκονο.
Ο Θεός να μας συγχωρήσει και ο ...Άγιος Νεκτάριος, αλλά εάν ο Πολάκης είναι ο αντιπροσωπευτικός τύπος της...Αίγινας, είναι σίγουρο ότι η Β' Πειραιά, που πολύ καλά κάνει και προτιμά την Αίγινα, θα πηγαίνει πλέον στην Σαλαμίνα.

Ο λαϊκισμός και η βλακεία, έχει τα όριά της...Και δεν ευθύνεται ο Πολάκης, που μιλάει στα άγρια ένστικτα ορισμένων αφελών, αλλά η κυβέρνηση που τον κρατά ακόμα στην θέση του.


Και φυσικά ο Νίκος πρέπει να διορθωθεί... Χάθηκε ρε Νίκο ο...Πόρος; Λέμε τώρα...-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου