...

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΕΘΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

-ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ
-ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
-ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ Η ΦΩΦΗ ΚΑΙ Ο …ΛΕΒΕΝΤΗΣ
-ΑΛΛΟΥ ΓΙ ΑΛΛΟΥ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
-ΕΚΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΚΚΕ


Τουλάχιστον στην Σύνοδο της Δευτέρας, θα υπάρχει μια κοινή γραμμή. Ο Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε προτάσεις και εμφανίσθηκε μετρημένος. Ο Κυριάκος.... Μητσοτάκης, διαβασμένος με συγκεκριμένα σημεία και ξέχωρα από την κριτική, δεν έμεινε σε αυτήν, πήγε ένα βήμα, συναινετικό, παραπέρα…Η Φώφη μίλησε για την ανάγκη …άλλης κυβέρνησης, με εθνικό χαρακτήρα και προκάλεσε λίγη ευθυμία…Ο Λεβέντης, οι συνήθεις αστειότητες περί οικουμενικής και ο Θεοδωράκης κοιτούσε πως θα πει ο Τσίπρας ότι έκανε λάθος κινήσεις για τους πρόσφυγες. Το ΚΚΕ στον κόσμο του, αποχώρησε ο Κουτσούμπας…Γενικώς τι ωραία θα ήταν, εάν μπορούσαν τα δυο μεγάλα κόμματα, να συνεννοηθούν και να κλείσουν τα «περίπτερα».

Για άλλη μια φορά υπογραμμίσθηκε αυτή η ανάγκη, του ισχυρού διπολισμού…

Γιατί οι σαχλαμάρες, περί οικουμενικής κι άλλης κυβέρνησης, δεν έχουν καμμία σημασία ,όταν υπαρχει συναίνεση και διάθεση γι' αυτήν, παρά την κριτική.

Κερδισμένοι; Και ο Τσίπρας και για πρώτη φορά ο Μητσοτάκης...από την ημέρα που εξελέγη…Καλό αποτέλεσμα, κοινό ανακοινωθέν και μετριοπάθεια από κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση…Και τα δυο κόμματα κέρδισαν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου