...

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΣΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη παρήγγειλε στους Εισαγγελείς της χώρας να παρέμβουν, με την βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας για να ανοίξουν τα αγροτικά μπλόκα και να ασκηθούν ποινικές διώξεις για παρακώλυση συγκοινωνιών στους αγρότες που έχουν αποκλείσει τις εθνικές οδούς, κ.λπ.
Κι έπραξε πολύ καλά η κα Κουτζαμάνη. Εάν κάποιοι....
πολύ σοβαρά σκύψουν στο φασιστικό κλείσιμο των δρόμων, θα διαπιστώσουν ποιο είναι το ποσό, πέρα από κάθε φαντασία, που ζημιώθηκαν οι υπόλοιποι πολίτες επαγγελματίες, που δεν μπορούσαν να πάνε στις δουλειές τους, πόση ζημιά υπέστη το εμπόριο, η βιομηχανία, η χώρα.

Πρόκειται για ένα μέτρο, που δεν απαντάται παρά μόνον συμβολικά και για πολύ μικρο χρονικό διάστημα στην Ευρώπη, όπου οι νόμοι τηρούνται.

Να συλλαμβάνονται αμέσως, με εισαγγελική εντολή οι αγρότες που κλείνουν τους δρόμους. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να δικαιολογεί τέτοιου είδους κινήσεις, που είναι σε βάρος των πολύ περισσότερων πολιτών που χάνουν τα μεροκάματα τους. Ας αφήσουν λοιπόν τις δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες ορισμένοι, που απλώς είναι οι εξαιρέσεις που δεν εθίγησαν από το κλείσιμο των δρόμων. Ή έτσι... νομίζουν γιατί οι πληγές στην ελληνική οικονομία, αφορούν όλους μας και πάλι όλοι εμείς, θα κληθούμε να τις πληρώσουμε. Φτάνει πια αυτός ο αυταρχισμός και επιβολή κανόνων από μια επαγγελματική τάξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου