...

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΔΙΩΞΗ ΨΥΧΑΡΗ; ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ..

Εάν πριν από δυο ...τρία χρόνια, σε κάποιους, περνούσε απλώς η ιδέα, ότι ο ισχυρός άντρας του συγκροτήματος Λαμπράκη, θα βρισκόταν κατηγορούμενος για ποινική δίωξη, για ηθική αυτουργία, σε απιστία, σε βαθμό κακουργήματος...θα τον έλεγαν τρελό.
Είναι μια πραγματικότητα, που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.
Σαφώς και η Δικαιοσύνη, θα κάνει την δουλειά της απερίσπαστη...,
ωστόσο η δίωξη ανοίγει τον δρόμο για να παραπεμφθούν κι άλλες περιπτώσεις κορυφαίων...

Περιπτώσεις που βρίσκονται στο απυρόβλητο, που όλοι συζητούν, που βρίσκονται στο στάδιο της ανάκρισης ή της...καθυστέρησης λήψης αποφάσεων κλπ κλπ που όλοι κατανοούν...

Και μάλιστα περιπτώσεις, που όσοι έχουν απλή σχέση με την πραγματικότητα, δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν ως "διώξεις"πολιτικές...

Το γεγονός ότι έχει εμπεδωθεί στην κοινή γνώμη η αρρωστημένη αντίληψη του απυρόβλητου για ορισμένους-"έλα μωρέ τι θα του κάνουν;"-στο απυρόβλητο η Δικαιοσύνη ως...τυφλή, δεν πρέπει και δεν εντυπωσιάζεται από τέτοιες προπαγανδιστικές ανοησίες που πολλές φορές οι ίδιοι οι "προύχοντες"έχουν καλλιεργήσει αργά αλλά σταθερά επί τόσες δεκαετίες.

Υπό την έννοια αυτή, η δίωξη εναντίον του κ. Σταύρου Ψυχάρη, επιφανούς στελέχους του χώρου των μέσων ενημέρωσης, ο οποίος συνέτρωγε πριν από ημέρες με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν αποτελεί έκπληξη, πόσω μάλλον όταν αποδείξει την αθωότητά του.

Ωστόσο η όλη ιστορία, θα έχει συνέχεια. Είναι βέβαιο. Μακάρι να έχει ευτυχή κατάληξη και για την αλήθεια... Έτσι θα αποδοθεί Δικαιοσύνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου