...

Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020

ΕΩΣ ΠΟΤΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ; ΣΕ ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΥΠΝΩΣΗ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ


Απίθανα πράγματα συμβαίνουν και προβληματίζουν κάθε σκεπτόμενο και...διαβασμένο κεντροδεξιό πολίτη.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με την συνεχή προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης, έχει δημιουργήσει έναν απαξιωμένο Σύριζα.

Αποτέλεσμα της συνεχούς αυτής απαξίωσης, είναι ό,τι λέει ο Σύριζα να αποτελεί εκ προοιμίου ψέμα και υπερβολή.

Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020

ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΔΙΚΑΙΩΣ ΠΡΟΒΛHΜΑΤΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

Κυρίαρχα χαρακτηριστικά ενός πρωθυπουργού απαιτείται να είναι η ευαισθησία απέναντι στον ανθρώπινο πόνο και κυρίως η ψυχική ταύτισή του με την κατάσταση που βιώνουν οι άλλοι άνθρωποι. Οι συμπολίτες του εν προκειμένω.

Ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αρχίσει και προβληματίζει όλο και περισσότερο τους νεοδημοκράτες, καθώς δείχνει ότι είναι πλήρως αναίσθητος, απέναντι στα προβλήματα των Ελλήνων και απόλυτα ασυνείδητος, απέναντι στην υποχρέωση-καθήκον που απαιτεί να είναι σεμνός και σοβαρός απέναντι στις τραγικές καταστάσεις που αντιμετωπίζει η χώρα.

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΔΟΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

 


 

Είναι μία κυβέρνηση που δεν βαστά ούτε καν τα προσχήματα. 

Σαφώς και άλλες κυβερνήσεις είχαν διαπλακεί με τον εκδοτικό χώρο. Είναι ασφυκτικές οι πιέσεις και υπήρχε πάντα ένας «εκδοτικός δάκτυλος». Η κυβέρνηση όμως Μητσοτάκη έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. 

Μία απλή αναδρομή θα πείσει και τον πλέον κακόπιστο, ότι όλοι, μα όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί της Νέας Δημοκρατίας και οι διατελέσαντες πρωθυπουργοί, είχαν απέναντι τους τα εκδοτικά...συμφέροντα. Μόνον ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, τα εναγκαλίσθηκε και μάλιστα δίνεται η εντύπωση ότι...

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΟΣΩΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ .. ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ «Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ; ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ» ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣΗ χώρα μας έχει δαπανήσει τα λιγότερα χρήματα για την υγεία την εποχή του κορονοϊού. Σε όλη την Ευρώπη έρχεται προτελευταία -η Βουλγαρία είναι η τελευταία- στις δαπάνες για την υγεία. Δεν σας λέει τίποτε αυτό, γι' αυτούς που χάνονται, γιατί δεν υπάρχουν κρεβάτια στις ΜΕΘ;

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΖΗΤΗΜAΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠOΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ONE MAN SHOW. AΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ. ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΤΙ Ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ; ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...
Υπάρχoυν μείζονα εθνικά και κοινωνικά θέματα ακραία επικίνδυνα για την εθνική μας υπόσταση και την υγεία των Ελλήνων, που δεν αντιμετωπίζονται με την μέθοδο του one man show.

O πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα έπρεπε να αντιμετωπίσει τόσο την πανδημία (οι θάνατοι εξαιτίας του κορονοϊού έχουν φτάσει τους 1.630 στη χώρα μας) όσο και τα εθνικά επικίνδυνα στους χειρισμούς τους θέματα, με συναινετικές διαδικασίες.

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020

Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ» ΠΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ


Και να πεις ότι δεν υπάρχουν στοιχεία;

Βίντεο ολόκληρα ξεκάθαρα χωρίς να έχουν μονταριστεί, δείχνουν με γυμνό οφθαλμό -ακόμα κι αν είσαι Κύκλωπας, ιδιότητα που διαθέτει προφανώς μόνον ο εκδοτικός χώρος- βία αδικαιολόγητη, εναντίον των πάντων, ακόμα και μίας ολόκληρης οικογένειας, έξω από το σπίτι της ακόμα και σε μία απροστάτευτη κοπέλα που θα μπορούσε να είναι η κόρη όλων αυτών, που κάθονται στους καναπέδες τους.

Φαντασθείτε νεοδημοκράτες να είχε συμβεί αυτό πρώτον στην δική σας οικογένεια και δεύτερον να...

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΣΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ, ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΟΛΙΓΟΜΕΛΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ

Τρία διαφορετικά πράγματα. Η Νέα Δημοκρατία τιμά το Πολυτεχνείο κι ό,τι αυτό συμβολίζει. Έτσι το τιμούσε όλα τα χρόνια, με όλους τους αρχηγούς και πρωθυπουργούς μέχρι σήμερα.

Η σημερινή επέτειος, γίνεται κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Υπό την έννοια αυτή, πορεία στο Πολυτεχνείο δεν μπορεί να γίνει, δεν είναι επιτρεπτό και ούτε λογικό.

Το να επιτραπεί όμως σε ολιγομελή ομάδα να καταθέσει στεφάνι, έπρεπε από την αρχή να είναι λογικό.

Αυτό θα έκανε η πραγματική Νέα Δημοκρατία κι όχι φυσικά η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη.

Το Σύνταγμα πρέπει να εφαρμόζεται....

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ;
Τους εξέθεσε. Με τα 22 εκατομμύρια που τους έδωσε. Ποσά τεράστια, που θα μπορούσαν σε μία τόσο τραγική εποχή να πήγαιναν στις ΜΕΘ και στις ανάγκες της καθημερινότητας των εξαθλιωμένων και «σκλαβωμένων» πολιτών. Και που σύμφωνα με τον νόμο, αλλά και για δεοντολογικούς λόγους ανθρώπινης αλληλεγγύης τα μέσα ενημέρωσης , έπρεπε να δημοσιεύουν. Τους εξέθεσε ανεπανόρθωτα.

Τον στήριξαν και τον στηρίζουν. Ποτέ άλλοτε ο εκδοτικός χώρος, κατά ενενήντα τοις εκατό δεν στήριζε έτσι πρόεδρο ή πρωθυπουργό εκλεγμένο από την Νέα Δημοκρατία. Τα λεγόμενα διαπλεκόμενα, ήταν...

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020

OXI KYΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ... ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ- ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ- ΑΛΛΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΣH χώρα ζει μία πρωτόγνωρη περίοδο εθνικής, πολιτικής και κοινωνικής αποχαύνωσης.
Τον νοικοκύρη δεξιό δεν φαίνεται πλέον να τον αγγίζει τίποτε από αυτά που συμβαίνουν γύρω του, καθώς τα μέσα ενημέρωσης έχουν φροντίσει να τον ποτίζουν καθημερινά και επίμονα σανό.
Oι ημέρες που ζούμε θυμίζουν ημέρες ..«Μega».Τότε που αναρωτιόσουν όταν έβλεπες το κανάλι εάν ήσουν ηλίθιος ή όχι. Μόνο που τώρα είναι όλα «Mega»...

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΚΑΙ ΤΑ ΕLLΙNIKA HOAXES ΤΟΥ FACEBOOK. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

  


Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην Google αλλά και στο facebook τελευταία στην χώρα μας. Επειδή η συνωμοσιολογία είναι επικίνδυνη για την Δημοκρατία, εμείς απλώς έχοντας την δική μας εμπειρία κι ...άλλων τριάντα ιστολογίων και σχετικά δημοσιεύματα τα υπογραμμίζουμε σήμερα και για αρχειακούς λόγους βαστήξτε τα, για να δείτε αργότερα όταν... εμπλουτισθεί η γνώση σας πόσο απέχει η φαινομενική πραγματικότητα που ζούμε, από την αλήθεια.

Παρουσιάζουμε λοιπόν τα γεγονότα όπως ακριβώς καταγράφηκαν στα μέσα ενημέρωσης....