...

Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕI ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΟΤΑΝ Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ..ΓΕΓΟΝΟΤΑ






Κρύβοντας τις ειδήσεις και διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα το μόνο που πετυχαίνεις, είναι να αποκοιμίζεις τους πολίτες και να διαλύεις τα αντανακλαστικά της εξουσίας, για αποφάσεις που θα έπρεπε να ληφθούν. Ο δημοσιογράφος είναι για να ελέγχει την εξουσία, όχι να αποτελεί το μακρύ της χέρι.

Φωνάζουν οι αρμόδιες Ευρωπαϊκές Επιτροπές (δεν είναι του Σύριζα οι επιτροπές έρμοι μητσοτακικοί) για τα μύρια όσα συμβαίνουν στην χώρα μας. Μήνες ολόκληρους προειδοποιούσαν για την άθλια κατάσταση των συγκοινωνών στα τραίνα, για την έξω από κάθε ευρωπαϊκή λογική και συνταγματική επιταγή παράνομη παρακολούθηση πολιτών και πολιτικών. για την πολιτική μας απέναντι στους μετανάστες. για. για .....

Άθλια μέσα ενημέρωσης έσβηναν μονοκοντυλιά τις υπογραμμίσεις των ευρωπαϊκών επιτροπών. Το ίδιο έκαναν με την βοήθεια των δικαστικών αρχών, όταν έβγαζαν παράνομες τις κινητοποιήσεις για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων των ίδιων των σιδηροδρομικών.

Το ίδιο κάνουν και με την ακρίβεια. Θεωρούν ότι η ελεημοσύνη του Μητσοτάκη στα τρόφιμα-τα πιο ακριβά στην Ευρώπη-στα καύσιμα-από τα πλέον ακριβά στην Ευρώπη-δεν προέρχεται πάλι από τις τσέπες των καταναλωτών. Αντί να επισημάνουν στην κυβέρνηση ότι πρέπει στην πηγή να κτυπηθεί το κακό, διαφημίζουν τα κουπόνια της. Αλλά ποιον να κτυπήσουν τους οικονομικούς παράγοντες, που τρώνε με δέκα μασέλες από τις φοροαπαλλαγές και τις κάθε είδους διευκολύνσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Τώρα φαγώθηκαν με τον παντελώς άχρηστο και ανίκανο ..ανεύθυνο σταθμάρχη. Λες και από αχθοφόρος τοποθετήθηκε σταθμάρχης μέσω διαγωνισμού. Ποιος τον τοποθέτησε; Η φέρουσα την ευθύνη κυβέρνηση για το πενήντα τοις εκατό των άχρηστων και επικίνδυνων έργων στους σιδηρόδρομους ρίχνει τις ευθύνες στην εποχή του Χαρίλαου Τρικούπη. Κι αν ήταν ηλίθιοι οι Συριζαίοι που με 45 δισ. ξεπούλησαν τα τραίνα, πόσο ηλίθιοι πρέπει να είναι οι κυβερνώντες που επιδότησαν τους Ιταλούς με 50 δισ.

Αλλά όλα αυτά, που να τα δεις, που να τα διαβάσεις και ποιος να τα πει. Εδώ φθάσαμε στο αισχρό όσο και άθλιο γεγονός να μας λένε δημοσιογράφοι ότι μετά από κάθε τραγικό δυστύχημα, γίνεται κάτι καλό για την χώρα. Γίνονται δημιουργικά έργα...Να το έχουμε υπ' όψιν μας άλλοτε να μην πονέσουμε, να μην κλάψουμε, να μην αισθανθούμε άθλια. Ό,τι και να συμβεί!!!

exofitsio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου