...

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

ΧΩΡΙΣ.... ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ





Ο πρώην πρωθυπουργός αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος. Όσο κι αν οι λόγοι αποσιωπούνται από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης υπάρχουν, υπογραμμίζονται και φυσικά έχουν επιπτώσεις στην εκλογική πελατεία της Νέας Δημοκρατίας. Έφυγε γιατί ήθελε να βαστήξει την αξιοπρέπειά του.
Ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέως, έπραξε με βάση λέει την συνείδησή του. Παραβλέποντας το γεγονός ότι η κοινωνία ταλανίζεται από χιλιάδες παρακολουθήσεις, σαφώς και ήταν μια πράξη που ξεχώρισε, το διότι θα το γράψει η ιστορία. Ο πρώην υπουργός διαβεβαίωνε πριν δέκα πέντε ημέρες την Βουλή των Ελλήνων ότι όλα γίνονται για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων. Ταυτόχρονα η αρμόδια Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρέπεμψε πριν το τραγικό δυστύχημα την χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο γιατί δεν συνεμορφώθη στους κανόνες που διέπουν την ασφάλεια των σιδηροδρόμων. Είναι σαφές πως όταν ο αρμόδιος υπουργός δεν συμμορφώνεται , ο πρωθυπουργός του τραβάει το αυτί. Το τράβηξε; Όχι, άρα είναι συνυπεύθυνος και ο κ. Μητσοτάκης, όταν μάλιστα όλοι οι εμπλεκόμενοι επαγγελματικοί φορείς φώναζαν ότι επέρχεται χάος στην ασφάλεια των σιδηροδρόμων.
Ο Κώστας Καραμανλής -ο μικρός- έκανε την έξοδό του με μία δήλωση ξεχνώντας στην έντυπη ανακοίνωση που μοίρασε τις υποσημειώσεις που τον συμβούλευαν πως θα συγκινήσει το ακροατήριο.
Γενικώς κατόρθωσε να τα κάνει μαντάρα λίγο πριν τις εκλογές .Και να πεις ότι δεν προσπάθησε το παιδί; Κατ' όνομα Καραμανλικός έκανε ό,τι μπορούσε για να μας πείσει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης. Και φυσικά ο Κυριάκος άλλο που δεν ήθελε να έχει έναν Καραμανλικό... μηδίσαντα.
Τελικώς είναι πολύ πιθανό ο Μητσοτάκης να πορευθεί χωρίς κανέναν Καραμανλή στις εκλογές. Ούτε τον ...γνήσιο που του γύρισε την πλάτη ούτε τον «κασκαντέρ», που τα έκανε θάλασσα. Δύσκολο πράγμα να παριστάνεις εκείνο που δεν είσαι ...

exofitsio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου