...

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΩΣ- ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΩΣ - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΩΣΜΟ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ






Τίποτα από τα παρακάτω δεν άγγiξαν τους νεοδημοκράτες στην θητεία Μητσοτάκη και η παράταξη ταλανίζεται από την κηδεία του τέως. Σαμαράς, Μπογδάνος και λοιποί συγγενείς, κλαίνε για να εισπράξουν τα ψηφαλάκια των αφελών νεοδημοκρατών, το ΚΥΣΕΑ αποφασίζει για την παράταση της θητείας του Φλώρου, που τον παρακολουθούσε ο Μητσοτάκης, αλλά δεν τρέχει και τίποτα. Υπέρ της παράτασης της.... θητείας ψηφίζει και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, τον οποίο χαρακτηρίζει ο Φλώρος σαχλαμάρα και πάλι δεν τρέχει τίποτα. Ούτε έτρεξε τίποτα:
*Για το αναμφισβήτητο γεγονός ότι η χώρα μας είναι η πρώτη σε θανάτους σε ολόκληρο τον κόσμο εξαιτίας της πανδημίας. Και δεν έτρεξε τίποτα, ούτε με την έκθεση Λύτρα- Τσιόδρα που με απλά λόγια έλεγε ότι θα είχαν σωθεί οι περισσότεροι από τους τριάντα χιλιάδες και πλέον συνανθρώπους μας που πέθαναν, εάν είχαμε ΜΕΘ.
*Για το επίσης αναμφισβήτητο γεγονό,ς ότι έχουμε το πιο ακριβό ρεύμα, φυσικό αέριο, πετρέλαιο, βενζίνη, σε ολόκληρη την Ευρώπη. (Ο πόλεμος επηρέασε τις τιμές σε όλο τον κόσμο, μόνον στην Ελλαδίτσα όμως είχαμε τέτοιες αυξήσεις)
*Για το επίσης αναμφισβήτητο γεγονός, ότι είμαστε οι δεύτεροι από τον πάτο σε μισθούς σε ολόκληρη την Ευρώπη.
*Για το επίσης αναμφισβήτητο γεγονός, ότι έχουμε τις μεγαλύτερες αυξήσεις σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στην Ευρώπη. (Οι αυξήσεις ξεκίνησαν επτά μήνες πριν τον πόλεμο στην Ουκρανία, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία)
*Για το απόλυτα πραγματικό γεγονός, ότι η απόλυτη πλειοψηφία των Ελλήνων, δεν βλέπει φως στην άκρη του τούνελ κι όμως εξακολουθούν να ψηφίζουν τον Κούλη.
*Για το αποδεδειγμένο γεγονός, ότι παρακολουθούνται χιλιάδες Έλληνες πολίτες και όλοι σχεδόν οι Έλληνες πολιτικοί και δεν τρέχει κάστανο. H Eλλάδα είναι η μοναδική χωρα στον κόσμο, που Δικαιοσύνη και πολιτικοί ,ασχολούνται με το πως διέρευσαν οι πληροφορίες για ατοπήματα και αθλιότητες και οχι με το ποιοι διέπραξαν τις αθλιότητες.
*Για το γεγονός, σύμφωνα με τρεις δημοσκοπήσεις, ότι η απόλυτη πλειοψηφία των Ελλήνων, δεν επιθυμεί να δίδεται στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία. Κι όμως ο Μητσοτάκης συνεχίζει απτόητος.
*Για το ότι ο Νοέμβριος του περασμένου χρόνου έσπασε ρεκόρ απολύσεων της τελευταίας δεκαετίας σε όλο το φάσμα του χώρου της εργασίας.
*Για το γεγονός ότι ο αριθμός των ανέργων έσπασε το φράγμα του ενός εκατομμυρίου.
*Για το γεγονός ότι δίδονται χωρίς διαγωνισμό εκατομμύρια ευρώ σε ημέτερους και η Δικαιοσύνη κοιμάται.
*Για το γεγονός, ότι πιάνονται με την γίδα στην πλάτη, βουλευτές της κυβέρνησης και επιχειρείται να κουκουλωθούν υποθέσεις.
*Για το γεγονός, ότι έχουμε τις περισσότερες παραβιάσεις από την γείτονα και μετράμε έως τώρα πενήντα φορές επαναλαμβανόμενη την απειλή του φρενοβλαβούς Ερντογάν, ότι θα' ρθει νύχτα.


Για όλα αυτά κι άλλα τόσα οι νεοδημοκράτες κοιμούνται και ξύπνησαν στο ...κοιμητήριο, κατά την κηδεία του τέως. Τι να πει κανείς. Δεν έχει σωσμό αυτή η παράταξη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου