...

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ; ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΑΣΤΟΧΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ





Ρόναλντ Ρίγκαν : “Παρατηρώ ότι όσοι είναι υπέρ των αμβλώσεων έχουν ήδη γεννηθεί”.


Πολύς θόρυβος για την δήλωση του ευρωβουλευτή Κυμπουρόπουλου που τάχθηκε ...αρχικά εναντίον των αμβλώσεων και στην συνέχεια αντί να επιμείνει στην άποψή του, όπως είχε κάθε δικαίωμα τα έκανε μαντάρα...Οι παράμετροι όμως της ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας που παρατήρησε τον ευρωβουλευτή δημιούργησαν πολλά ερωτηματικά:

Δηλαδή... ο Κυμπουρόπουλος δεν έχει δικαίωμα να έχει ούτε καν άποψη:

Aπό πότε η ΝΔ ως κόμμα είναι υπέρ των αμβλώσεων; Όταν βγάζεις τέτοια ανακοίνωση για έναν ευρωβουλευτή και δεν τον διαγράφεις πολιτικά, μόνο την αυταρχική σου αντίληψη δηλώνεις, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα την αδιανόητη σύμπτωση απόψεων με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον ΜΕΡΑ25 και το ΚΚΕ.

Αλλά η επιτυχία του πολιτικού αμοραλισμού είναι πως μετέχεις σε ένα ψήφισμα που αφορά τη διαχείριση των αμβλώσεων σε μια άλλη -ισχυρά χριστιανική χώρα- παρεμβαίνοντας ως μη οφείλεις σε καθαρά εσωτερικό ζήτημα.

Πάντως οι δημοσιολογούντες, που επαναφέρουν το πέπλο του σκοταδισμού θέλησαν να κατασπαράξουν τον Κυμπουρόπουλο με ένα ψεύτικο δίλημμα. Διότι το ψήφισμα, δεν αφορούσε το δικαίωμα στις αμβλώσεις, παρά την υποστήριξη των παιδιών, από την πρώτη στιγμή της ζωής τους. Εννοώντας να μην ταλαιπωρούνται από αλκοολικές εγκύους μανάδες κλπ.

Βιάστηκε ο Μητσοτάκης να κάνει το λιοντάρι και εκμεταλλεύτηκαν τη σύγχυση οι επαγγελματίες σκοταδιστές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι προτιμούν επίλυση του δημογραφικού με μετανάστες, παρά με πολιτικές στήριξης των γυναικών, που ρίχνουν ένα παιδί για οικονομικούς ή κοινωνικούς λόγους. Ζούμε εποχή επικίνδυνου αυταρχισμού! Η βασική ελευθερία είναι αυτή του λόγου. Αν αυτή χαθεί χάθηκαν όλες.

Βγαίνει ο πρωθυπουργός να μαλώσει τον απολύτως ανίκανο; Αυτόν που ο ίδιος επέβαλε; Τον ευρωβουλευτή του που πήρε 500.000 σταυρούς και ξεπέρασε ακόμη και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη; Αλλά που δεν τον έκανε επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών της ΝΔ, γιατί κατά την προσφιλή τακτική του π/θ ο επικεφαλής δεν εκλέγεται από την ομάδα, παρά εγκαθίσταται!

Όπως ακριβώς συμβαίνει στις λέσχες και τις στοές. Ελέω εντολής του αρχηγού!

Η πιθανότητα να διέτρεξε τον πολυάσχολο εγκεφαλικό πυρήνα της εταιρίας συμβούλων, που κατευθύνει τις σκέψεις στο Μαξίμου, ότι η μεγάλη μάζα των νεοδημοκρατών απομακρύνεται από τις ελευθεριακές δήθεν νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις του κ. προέδρου (κατά μειοψηφικό ποσοστό) της ΝΔ είναι μηδαμινή.

Οι άνθρωποι έχουν χάσει κάθε επαφή με την αντικειμενική πραγματικότητα. Είναι αδίστακτοι εκδικητές των ευεργετών τους. Όπως κάθε αχάριστος άλλωστε.


-Πάντως η ΝΔ το 1986 ήταν κατά των αμβλώσεων. Μόνο το ΠΑΣΟΚ ψήφισε το νόμο για τη νομιμοποίηση των αμβλώσεων στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου