...

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

ΚΟΜΒΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ Η ΓΚΑΦΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ. ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΤΑΤΟΥΑΖ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ, ΡΕBΑΝΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ







«Αυτός είναι ο Κυριάκος. Δεν τον ήξεραν;», αναρωτιόταν κορυφαίος πολιτικός της παράταξης.

Δεν είναι μόνον ότι προσέβαλε όλους τους πολίτες αυτής της χώρας, σε μία πολύ δύσκολη εποχή, που οι αντοχές τους δοκιμάζονται, είναι ότι προσέβαλε και τα αστυνομικά όργανα και κυρίως την Δικαιοσύνη.

Σε ποια σειρά στην κατάταξη αποδοχής και σεβασμού θα βρισκόταν η Δικαιοσύνη, εάν ένας λειτουργός της, ασκούσε δίωξη εναντίον του κ. Μητσοτάκη για τις παράνομες βόλτες, χωρίς μάσκα, μαζί με πολλούς άλλους και την σύζυγό του στην Πάρνηθα; Και φυσικά αναφερόμαστε σε πρόσφατες έρευνες, που υπογραμμίζουν ότι βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις, η εμπιστοσύνη των Ελλήνων στην Δικαιοσύνη και στους θεσμούς, γενικότερα.

Τα αστυνομικά όργανα του κ. Χρυσοχοΐδη, με πόση ευκολία πλέον βάζουν κλήσεις στους μεροκαματιάρηδες, στους γέροντες γιατί έχουν την μάσκα κάτω από την μύτη;

Έφθασε στο σημείο ο κ. Μητσοτάκης μετά της Μαρέβας με τα καμώματά τους να δικαιώσουν τον Πολάκη. Ποιον; Τον Πολάκη αν είναι δυνατόν...

Το γεγονός καταγράφηκε στην πολιτική ιστορία του κ. Μητσοτάκη, σαν τατουάζ αναισθησίας και έλλειψης σεβασμού.

Άλλωστε είναι πασιφανές, ότι το κατανόησε, έστω και κατόπιν εορτής τόσο γιατί δεν τόλμησε να εξαγγείλει πάλι εκείνες τις παιδικές εκθέσεις-διαγγέλματα, όσο και διότι όλοι οι βαστάζοι του στα μέσα ενημέρωσης, λύσσαξαν στην κυριολεξία, με επιχειρηματολογία που δεν χωρά σε λογική ανάλυση, παρά μόνον σε συνεδρία...

Εξευτελίστηκε ο κ. Μητσοτάκης και εξευτέλισε τους θεσμούς. Απρεπής, ρεβανσιστής, φιλόδοξος, πέρα από τις δυνάμεις του-τι θα ήταν εάν δεν ήταν Μητσοτάκης;-ένας νεαρός μάνατζερ επιχειρήσεως, που δεν σταματά μπροστά σε κανέναν φραγμό.

Έχει κακίες ο Μητσοτάκης. Είναι από εκείνα τα μοχθηρά νεαρά άτομα, που δεν σέβονται τίποτα, ούτε καν την ιστορία μιας παράταξης, στην οποία μπήκε ένοικος και θέλει να γίνει ιδιοκτήτης.

Ήταν τόσο εμφανής η κακότητα, το μίσος και η οργή του, απέναντι στον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή, που ούτε καν αναφέρθηκε στο μήνυμά του, για την απώλεια του Ζισκάρ ντ' Εστέν στον ιδρυτή του κόμματος, του οποίου επιχειρεί να ηγηθεί.

Ήλθε η Δημοκρατία με το αεροπλάνο....

Ναι Κυριάκο ήλθε, για να αποκαταστήσει την δικτατορία, της οποίας τον δρόμο άνοιξε ο αείμνηστος πατήρ σου, με την αποστασία.

Σαν δεν ντρέπονται οι νεοδημοκράτες να στηρίζουν τον Κυριάκο...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου