...

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Tραγουδίστρια αποκαλύπτει πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης – Όλοι οι «καυτοί» διάλογοι

  


«Κάθε βράδυ επί επτά μήνες πάνω στην πίστα μου ψιθύριζε στο αυτί: “Αν δεν έρθεις το βράδυ μαζί μου, αύριο να μην έρθεις

στη δουλειά”», αναφέρει μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια . Επηρεασμένη από το μεγάλο θέμα των ημερών και τις διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ που βγαίνουν ανοιχτά πια και μιλάνε για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχουν δεχθεί στην καριέρα τους, η Άντζυ Σαμίου, θέλησε να αποκαλύψει τη δική της ιστορία. Η τραγουδίστρια μέσω του λογαριασμού της στο facebook, κάνει αποκαλύψεις για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν, όπως γράφει, από επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου και εκδότη.
«Κάθε βράδυ επί επτά μήνες πάνω στην πίστα μού ψιθύριζε στο αυτί: “Αν δεν έρθεις το βράδυ μαζί μου, αύριο να μην έρθεις στη δουλειά”… Τα νεύρα μου είχαν καταρρεύσει… Κάθε βράδυ επί επτά μήνες περίμενα την απόλυσή μου, κι όμως αυτός ερχόταν, με φιλούσε στον ώμο και μου ψιθύριζε μπροστά σε όλο τον κόσμο: “Πώς τόλμησες και έφυγες χθες; Αν δεν έρθεις το βράδυ μαζί μου, αύριο να μην έρθεις στη δουλειά”…» έγραψε η τραγουδίστρια στο facebook. Η Αντζυ Σαμίου, όμως, δεν σταμάτησε εκεί… Αποκάλυψε πως γνωστός εκδότης την έβαλε σε «μπλακ λιστ» γιατί δεν δεχόταν τα δώρα του.
«Κάθε φορά που με ζητούσε σε φωτογράφιση για τα περιοδικά του, έλεγε θα είναι εξώφυλλο! Αλλά ποτέ δεν κράτησε τον λόγο του, γιατί είχα αρνηθεί την τουαλέτα του Ασλάνη που ήθελε να μου… χαρίσει. Οσο κι αν φώναζε “Αντζυ, Αντζυ” και με κυνηγούσε, η απάντηση ήταν “μπορώ να την αγοράσω και μόνη μου”. Ε, αυτό ήταν! Μπλακ λιστ φορ έβερ» έγραψε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου