...

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Το Netflix διέκοψε τη συνεργασία με τον Σπέισι...

«Το Netflix δεν θα μετάσχει πλέον σε καμιά παραγωγή του "House of Cards" που περιλαμβάνει τον Κέβιν Σπέισι. Θα...
συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την εταιρία παραγωγής MRC (που συγχρηματοδοτεί τη σειρά) το χρονικό αυτό διάστημα για να κάνουμε μια αποτίμηση και να δούμε πώς θα προχωρήσουμε».

Με τον τρόπο αυτό -και μετά τις κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις του 58χρονου Αμερικανού ηθοποιού που δεν σταματούν να έρχονται στο φως- ο όμιλος Netflix ανακοίνωσε ότι απομακρύνει τον Αμερικανό ηθοποιό από τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Το Netflix δεν θα μεταδώσει ούτε την ταινία «Gore» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Σπέισι και η οποία αναφέρεται στη σχέση μεταξύ ενός νεαρού άνδρα και του διάσημου Αμερικανού συγγραφέα Γκορ Βιντάλ (σ.σ. επρόκειτο να προβληθεί το 2018).

Από τις αρχές της εβδομάδας οι κατηγορίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και επιθέσεις έχουν αυξηθεί σε βάρος τού δις βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού. Ορισμένες από τις κατηγορίες αφορούν περιστατικά που σημειώθηκαν τα τελευταία 30 χρόνια και μία αφορά απόπειρα βιασμού ενός 15χρονου ανηλίκου.

Χθες η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για σεξουαλική επίθεση το 2008 στο νότιο Λονδίνο από έναν άνδρα που, σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, φέρεται να είναι ο Σπέισι.

Συγκεκριμένα, αξιωματούχοι του αρμόδιου τμήματος της Σκότλαντ Γιαρντ ερευνούν τους ισχυρισμούς πως ένας άνδρας επιτέθηκε σεξουαλικά εναντίον ενός άλλου την περίοδο που ο δημοφιλής ηθοποιός εργάστηκε ως καλλιτεχνικός διευθυντής (2004-2015) του θεάτρου Ολντ Βικ.

Πρώην εργαζόμενος του Ολντ Βικ είπε ότι είδε τον Σπέισι να παρενοχλεί άνδρες κατ' επανάληψη και κατηγόρησε το θέατρο ότι «έκανε τα στραβά μάτια».

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου αρνήθηκε να επιβεβαιώσει την ταυτότητα του φερόμενου δράστη αλλά πιστεύεται ότι είναι ο 58χρονος Σπέισι, όπως αναφέρει ο Guardian. Ούτε η Σκότλαντ Γιαρντ επιβεβαίωσε το όνομα του υπόπτου δεδομένου ότι δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Στο μεταξύ, στις ΗΠΑ ηθοποιός που ζήτησε να μην κατονομαστεί κατηγόρησε τον σταρ ότι προσπάθησε να τον βιάσει όταν ήταν μόλις 15 ετών...

efsyn.gr


Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου