...

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ZHTOYN ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Επιτακτικά αυτήν την φορά, ζητούν στελέχη και βουλευτές, μαζί με εκπροσώπους της νεολαίας από τον πρώην πρωθυπουργό, Κ. Καραμανλή, να παρέμβει, στις αθλιότητες που γίνονται στην Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου.
Το σκεπτικό τους, δεν έχει τόσο σχέση με τις μεθοδευμένες νοθείες, τις διαγραφές, τα κτυπήματα κάτω από την μέση, όσο με την αλλοίωση της φυσιογνωμίας της παράταξης, που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, η οποία ...
αναμένεται με άθλια καταστατικά σε διαβούλευση, να ολοκληρωθεί στο συνέδριο παρωδία, των αστειοτήτων του Κυριάκου σε λίγες ημέρες.
Η θεσμική στάση του Καραμανλή, δεν βοηθά τις όλες διαδικασίες, αντίθετα δίνει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στον Μητσοτάκη και την παρεούλα του, κάτι που σημαίνει ότι η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη, μετά το συνέδριο και το μπάχαλο που θα επακολουθήσει, θα δώσει περαιτέρω χρονικό διάστημα ανάσας στον Σύριζα.
Άρα το θέμα δεν είναι παραταξιακό και μόνον, αλλά εθνικό, αφού φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κινείται άσχετα χωρίς κανένα πρόγραμμα, προκειμένου να υπερασπισθεί την καρέκλα του, όταν έλθει η ώρα ..που φαίνεται ότι πλησιάζει.
Οι επισκέπτες του Κ.Καραμανλή, του υπενθυμίζουν ότι ποτέ άλλοτε δεν είχαν γίνει τέτοια έκτροπα σε συνέδριο της νεολαίας, ούτε είχαν ακολουθήσει τέτοιου είδους καταγγελίες, με το κλίμα να διαμορφώνεται ενόψει συνεδρίου, στα όρια των εκρήξεων και της διάλυσης.
Ο πρώην πρωθυπουργός, ως συνήθως...ακούει...Είναι σαφές ότι θέλει να λάβει αποστάσεις από τα τεκταινόμενα και να δείξει ότι στηρίζει την εκλεγμένη -έστω και με αυτόν τον τρόπο- ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας... Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνεί με τα όσα γίνονται στην...παράταξη.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου