...

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΚΤΥΠΑ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟ... O SEXY ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ Ή ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙΣ...

Δεν θα σταθούμε στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο "συνέδριο"της Νέας Δημοκρατίας. Δυστυχώς, κάθε κομματικό ακροατήριο, ειδικά όταν έχει προέλθει από διαγραφές, νοθείες, αποκλεισμούς κλπ κλπ και είναι εμποτισμένο με το μίσος εναντίον του αντίπαλου, δεν έχει και πολλά περιθώρια ορθής κρίσης, στις αοριστολογίες, τα ευχολόγια και τις κοτσάνες.
Όμως εκείνη η ...μεταστροφή στις γυναίκες, που ζήτησε ο sexy Κυριάκος, για να ψηφίζουν πλέον οι γυναίκες όχι τον ...κούκλο Τσίπρα, αλλά την αφεντιά του, ήταν όλα τα λεφτά. Αυτό εάν είναι για να' ναι από τα άγραφα.

Προφανώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πλην της πλασματικής πραγματικότητας που έχει διαμορφώσει για το πολιτικό γίγνεσθαι, διαθέτει και την ιδιότητα της απεικόνισης της εικονικής πραγματικότητας.
Δεν είναι δυνατόν να έχει αυτογνωσία και να ξεστομίσει τέτοια "σεξιστική"ύβρη.
Κανονικώς -χιούμορ κάνουμε, άλλωστε δεν χωράει και τίποτα άλλο στα λεγόμενα του- θα έπρεπε η ομιλία του, να ήταν η δεύτερη αφορμή για να κοπεί από τα μέσα ενημέρωσης, η μετάδοσή της, ίδια κι όμοια με την διαφήμιση της Άντζελας Δημητρίου...Αναρωτιέται κανείς: Eίναι δυνατόν να μιλάει σοβαρά; Κτύπα σαν άντρας Κυριάκο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου