...

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΛΛΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ...

Ενώ στην αρχή είχε μια αυτοσυγκράτηση αυτό το παιδί, στην συνέχεια..τα έκανε μούσκεμα. Όλες οι δημοσκοπήσεις, δείχνουν αυτό που επιτάσσει η λογική -και όχι μόνον οι εταίροι μας -ότι δεν πρέπει τώρα τουλάχιστον, να γίνουν εκλογές. Εκεί...ο Κυριάκος.
Δεν θα ασχοληθούμε με την ανακολουθία του, άλλα το ταχύ άλλα το βράδυ στην αρχή δεν βιάζεται να γίνει πρωθυπουργός, έπειτα.....  είκοσι ημέρες μετά, τώρα εκλογές.
Θα ασχοληθούμε με την έλλειψη διορατικότητας και σοβαρότητας.
Ο κόσμος δεν θέλει εκλογές. Ακόμα και οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, κατά το ήμισυ θεωρούν ότι τίποτα δεν θα αλλάξει με τις δεσμεύσεις, που έχει η χώρα και το άλλο μισό πως θα βυθισθεί και πάλι στην ακυβερνησία και στα χρέη.
Εκεί ο ...Κυριάκος. Βλέπει ότι δεν βαστάει τον στενό πυρήνα της Νέας Δημοκρατίας, που έχει αρχίσει και δυσανασχετεί με την πλήρη απαξίωση της παράταξης, με όλα αυτά που γίνονται και με την έλλειψη συγκεκριμένων προτάσεων και εντυπωσιακών λύσεων. Έτσι νομίζει, ότι θα τους βαστήξει με εκλογές. Κι αν δεν αναγκασθεί ο Τσίπρας, να πάει για εκλογές τι θα γίνει; Πόσο θα κουρασθεί ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας, να ακούει συνεχώς κοτσάνες; Ή θα παρασύρει ο κόσμος τον Τσίπρα; Πότε έχει συμβεί αυτό, για να συμβεί τώρα; Αλλού είναι η αλήθεια κι αλλού κοιτάει ο Κυριάκος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου