...

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΕΣ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΦΕΛΕΙΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ;

Aναρωτιέται κανείς. Δεν είναι ο Γεωργιάδης, η πρώτη του επιλογή του Κυριάκου, που απλώς επειδή...κατηγορήθηκε για παιδοφιλία (αλήθεια με τις μηνύσεις, τι έγινε) δεν ...πρόκαμε να φτιάξει τον πολιτικό σχεδιασμό της Νέας Δημοκρατίας.
Είναι οι τραμπουκισμοί των Μητσοτακικών, εναντίον της απερχόμενης ηγεσίας της ΟΝΝΕΔ, όταν με..... αντικαταστατικές διαδικασίες, έβαλαν δικά τους πρόσωπα.
Είναι οι βλακώδεις αναλύσεις της επίσημης Νέας Δημοκρατίας, που συνέτρωγε με τον Ψυχάρη, ο οποίος σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή αθλιοτήτων εναντίον της Νέας Δημοκρατίας.
Είναι οι αοριστολογίες για την οικονομία, τους μετανάστες, τα εθνικά θέματα.
Είναι τα πίσω μπρος ..."δεν βιάζομαι να γίνω πρωθυπουργός" με τα "εκλογές τώρα θα τις κερδίσουμε".
Είναι τα στημένα γκάλοπ των δώδεκα μονάδων διαφορά, που έχαψε το πόπολο για να μετατραπούν σε τρεις μήνες σε 3-4 μονάδες διαφορά, δηλαδή στα όρια του στατιστικού λάθους.
Είναι το άνοιγμα των θυρών της Νέας Δημοκρατίας, σε κάθε καρυδιάς καρύδι.
Είναι ο Παπασταύρου και η κάλυψη εκ μέρους του Μητσοτάκη...
Είναι τέλος οι αισχρές μεθοδεύσεις από τα πρωτοπαλίκαρα του Κυριάκου, στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.
Πρόκειται για μια εντελώς μαύρη σελίδα στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας κι είναι να απορεί κανείς με τους νεοδημοκράτες, που ακόμα να αφυπνισθούν.
Η αριστερά, πρέπει να φύγει, αλλά ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα.
Η παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή σε λίγο δεν θα υπάρχει.
Αντ' αυτής ένα συνονθύλευμα μακρυά από αξίες και ιδανικά, ακροδεξιών, δεξιών ανεγκέφαλων νεοφιλελεύθερων και γραφικών, θα θέλουν την εξουσία. Σε αυτούς θα την δώσουν οι νεοδημοκράτες με την ψήφο τους; Επειδή πρέπει να φύγει ο Σύριζα, θα πρέπει να επικρατήσει στους στραβούς ο μονόφθαλμος... Δεν θα γίνει έτσι.. Στοίχημα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου