...

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

XAOΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Η απουσία εναλλακτικής λύσης, προτάσεων ουσιαστικών που θα μπορούσαν να φέρουν αποτελέσματα, η έλλειψη οράματος, ελπίδας και πεφωτισμένων ηγετών, σε συνδυασμό με τα αδιέξοδα, κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά, διαμορφώνουν την εικόνα του χάους στην ζωή του τόπου.
Οι δυνάστες-δανειστές, απαιτούν τα περισσότερα, ο λαός γονατίζει, η κυβέρνηση υποχωρεί και συν τω χρόνω, οι πολίτες οδηγούνται..... στα δικά τους αδιέξοδα, με μια καθημερινότητα ολοένα και πιο σκληρή.
Το χάος διαμορφώνεται και από την απλή, αλλά λογική σκέψη, ότι μπροστά στα τεράστια προβλήματα, δεν υπάρχει πολιτική λύση, που να εκφράζεται από τις υφιστάμενες πολιτικές δυνάμεις για να αντιμετωπιστούν.
Η σκέψη αυτή, που φαίνεται πως γίνεται αποδεκτή από τους περισσότερους Έλληνες, στερεί σε κάθε πολιτική έκφραση, την δυναμική που θα μπορούσε να έχει, εάν υπήρχαν λύσεις και ουσιαστικές προτάσεις. Η έλλειψη πεφωτισμένων ηγετών, που θα ενέπνεαν και θα συγκρατούσαν τις μάζες σε ένα στόχο, ένα σκοπό, ένα όραμα, επιταχύνει την διάλυση του κοινωνικού ιστού και καταρρακώνει την θέληση των Ελλήνων. Πλήρες αδιέξοδο παντού. Χάος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου