...

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΝΩΧΕΛΙΚΩΝ, ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ, ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Μετά βίας βαστάς τα νεύρα σου, για να μην χειροδικήσεις... Ο ένας μιλάει στο τηλέφωνο, αγνοώντας το ότι περιμένεις όρθιος μισή ώρα. Η άλλη κουτσομπολεύει με την δίπλα της, το ίδιο νωθρή και άχρηστη, ενώ …παλεύει σημαδεύοντας τα πλήκτρα ενός ταλαιπωρημένου κομπιούτερ, κάνει συνεχώς λάθη, επανέρχεται πάλι... και τα νεύρα σου σπάνε. Διάφοροι τύποι, πηγαίνουν από το πλάι και με χαμόγελα εξυπηρετούνται κι εσύ περιμένεις στην ουρά, ως ηλίθιος. 

Κάποιος πρέπει αυτό το κατά βάση κομματικό ακροατήριο, να το ακρωτηριάσει. Να βγάλει τα καρκινώματα,  να τα στείλει σπίτι τους και να μπουν πολίτες, που θέλουν να δουλέψουν, που τιμούν το ψωμάκι τους και που δεν κοροϊδεύουν τον κόσμο ,περιμένοντας πότε θα έρθει η ώρα να φύγουν. Έτσι είναι το ελληνικό δημόσιο σήμερα και μάλιστα χειρότερο από πριν, γιατί τώρα έχουν την δήθεν δικαιολογία ότι τους έχουν κοπεί επιδόματα και τσάμπα χρήματα, που πληρώνουμε όλοι εμείς οι ηλίθιοι του ιδιωτικού τομέα, που φτύσαμε αίμα να πάρουμε πέντε δραχμές. 

Πως διορθώνεται το κακό; Δέκα χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και έπειτα δημόσιος υπάλληλος. Οι άνθρωποι, δεν παίζονται. Νωθροί , ανίκανοι, αγράμματοι οι περισσότεροι, δεν γνωρίζουν καν τι σημαίνει νέα τεχνολογία, ταλαιπωρούν τον κόσμο και φέρονται σαν ζώα. Αυτή είναι η αλήθεια του εκάστοτε κομματικού ακροατηρίου, της εκάστοτε κυβέρνησης, τουλάχιστον ως επί το πλείστον, διότι κι αυτοί που είναι ικανοί, χάνονται με τον χρόνο…Κάποτε πρέπει να σταματήσει αυτή η κατάσταση.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου