...

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ;

Ως συνήθως τα μέσα ενημέρωσης, προπαγανδιστικά, δημιούργησαν μια ψεύτικη εικόνα για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα. Υπάρχει η θλιβερή πραγματικότητα των νεκρών παϊδιών στα ελληνικά παράλια, των ανθρώπων που δεν έχουν να φάνε, είναι απελπισμένοι και σε απόγνωση. Αυτή είναι η μία εικόνα. Η άλλη; Η άλλη εικόνα είναι η...φανταστική εικόνα, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης. Δεν μας την δείχνουν.Δεν την ψελλίζουν καν. Δεν υπάρχει.
Είναι η εικόνα.... των προσφύγων που κλέβουν, ενοχλούν τον γυναικείο πληθυσμό, προκαλούν, απαιτούν και πιέζουν. Πιθανότατα θα μπορούσαμε να εμπλουτίσουμε την αναφορά μας, με άλλα περιστατικά βίας και παραβατικότητας ακραίας, που και πάλι τα μέσα ενημέρωσης, κρύβουν επιμελώς.
Εάν σήμερα γινόταν μια έρευνα της κοινής γνώμης, με ξεκάθαρο ερώτημα συγκεκριμένο και χωρίς προσπάθεια παραπλάνησης: "Εσείς θέλετε τους πρόσφυγες σε καταυλισμό κοντά στο σπίτι σας; Θα θέλατε να διαβιώνετε μαζί με τους πρόσφυγες;" είναι σαφέστατο το αποτέλεσμα της έρευνας; Όχι.
Αυτή είναι η αλήθεια και σιγά σιγά με σκληρότατο τρόπο, που θα οδηγήσει σε αδιέξοδα η κυβέρνηση θα το κατανοήσει.
Τα όσα συνέβησαν στις Βρυξέλλες, δεν είναι τυχαία γεγονότα και δεν μπορεί βλακωδώς τα μέσα ενημέρωσης στην χώρα μας, να μην τα συνδέσουν με όσους έρχονται στην Ελλάδα και την χρησιμοποιούν, ως αφετηρία των τρομοκρατικών τους επιθέσεων. Έως και χάρτης του αεροδρομίου των Βρυξελλών, βρέθηκε στο διαμέρισμα, στο ισλαμοφασιστικό γουρούνι, που ευθύνεται για τόσες ζωές.
Τυχαία επίσης δεν είναι, η παρουσία της μαθήτριας με την μπούργκα σε εθνική παρέλαση στην χώρα μας, αφού η.. ενναλλακτική της εικόνας αυτής θα ήταν να παρελάσουν τούρκοι μαθητές με τουρμπάνια...
Δεν είναι όλα αυτά υπερβολές, ούτε σκέψεις από φασιστικές αφετηρίες...Είναι η σκληρή πραγματικότητα. Δεν μπορεί η ελληνική κυβέρνηση, ούτε έχει την δυνατότητα να ξεχωρίσει τα χλωρά από τα ξερά, όταν έρχονται κατά χιλιάδες ισλαμιστές στην χώρα μας. Ούτε γνωρίζει την εξέλιξη τους....Ειδικά όταν από νεαρής ηλικίας, μικρά παιδιά, σαν αυτό που ανατίναξε ένα ολόκληρο γήπεδο, μεγαλώνουν με το μίσος, με την σκέψη τους στον όλεθρο και που τους σημερινούς...φιλόξενους Έλληνες, θα τους δουν αργότερα σαν στόχους χριστιανούς, που είναι άπιστοι και θα πρέπει να θανατωθούν...
Οι ισλαμιστές δεν αλλάζουν. Δυστυχώς και η ελληνική κυβέρνηση, θα φθάσει κάποια στιγμή στο σημείο να αρχίσει να πιστεύει τους ακραίους Βέλγους και τους Αυστραλούς, που απεχθάνονται κάθε τι ισλαμικό και το διώκουν.


Εάν δεν βάλουν μυαλό οι ευφάνταστοι του κ. Τσίπρα, θα βρεθούν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, μη αναστρέψιμες από το κύμα της αγανάκτησης, που ήδη εκδηλώνεται σε όλη την χώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου