...

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΘΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.

Το γράφαμε συνεχώς, αλλά οι ανοητούληδες δήθεν δημοκράτες, περί άλλα τύρβαζαν. Η Ελληνική κυβέρνηση, μετά το τρομοκρατικό κτύπημα, θα αναγκασθεί να αλλάξει τακτική, απέναντι στους πρόσφυγες. Είναι σαφές πλέον, ότι ουδείς λογικός Ευρωπαίος, σκέπτεται να ανοίξει τα σύνορά του, στους πρόσφυγες και να βρεθεί στο στόχαστρο της κοινής γνώμης της χώρας του.
Όχι δεν είναι τρομοκράτες οι πρόσφυγες.
Σαφώς όμως... υπάρχουν και στοιχεία ακραία ανάμεσά τους και καμία χώρα δεν θα ήθελε να τους έχει στο έδαφός της. Τώρα πως μπορείς να χωρίσεις τους καλούς από τους κακούς, μόνον η κυβέρνηση Τσίπρα το γνωρίζει.

Η Ελλάδα θα βρεθεί σε δυο τρεις μήνες σε αδιέξοδο. Χιλιάδες πρόσφυγες θα σεργιανάνε τον τόπο με στόχο την επιβίωσή τους. Οι συγκρούσεις με την αστυνομία και η παραβατικότητά τους, θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο διασάλευσης της καθημερινότητας του Έλληνα.
Εκτός από το ότι η κυβέρνηση, θα χάσει στο θέμα της ασφάλειας, θα μπει και στο στόχαστρο των Ευρωπαίων και όχι μόνον, ως υποθάλπτουσα όχι πλέον πρόσφυγες, αλλά ...επίδοξους τρομοκράτες. Είναι άθλια η πολιτική της κυβέρνησης, απέναντι στους πρόσφυγες. Η προσφατη αποτυχία της αποφάσεως για την άμεση επαναπροώθησή τους, καταδεικνύει σαφώς ότι οι Ευρωπαίοι, δεν θέλουν στο έδαφός τους πρόσφυγες, πόσο μάλλον μετά την τρομοκρατική επίθεση.
Θα τους κληρονομήσει η ελληνική πλευρά και μαζί θα ...κληρονομήσει την σίγουρη μεταστροφή του κόσμου, απέναντι και σε ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα, αλλά καμία φορά, όσο σκληρό και να ακούγεται, θα πρέπει τα χλωρά να καίγονται μαζί με τα ξερά... Ιδίως όταν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις, ούτε υπάρχει τρόπος, τα πρώτα από τα δεύτερα...Η κοινή λογική καμιά φορά είναι πολύ σκληρή... Ξεπερνά ακόμα και τα όρια του ανθρωπισμού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου