...

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Η ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Eπιχείρησαν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, να διαμορφώσουν μια εικόνα ευνοϊκή, αριστούχου της πολιτικής ζωής του τόπου, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αμέσως μετά την εκλογή του. Μικρό χρονικό διάστημα μετά, ευτυχώς που υπάρχει και ο Σύριζα και η κυβερνητική πολιτική, για να εξακολουθήσουν να στηρίζουν το ...
δημιούργημά τους.
Με συνεχείς γκάφες, επιλογής θέσεων και πολιτικής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάθε άλλο παρά έχει πείσει τον μέσο νεοδημοκράτη.
Με χαμένους από χέρι τους Καραμανλικούς, μεγάλη μάζα των οποίων θα αναζητήσουν μόνον την αρνητική ψήφο και δεν θα μπουν στον κόπο να ψηφίσουν τον Κυριάκο, ο νέος ηγέτης συνονθύλευμα διαφορετικών πολιτικών τάσεων και κυρίως προϊόν συγκυρίων πορεύεται χωρίς πυξίδα.
Είναι τόσο αστείες οι τελευταίες προσπάθειες των μίντια, να τον στηρίξουν που δεν προχωρούν καν σε αναλύσεις των δημοσκοπήσεων, που τα ίδια τα ΜΜΕ δημοσίευαν. Από τις 12-14 μονάδες διαφορά που "έδειχναν" πάνω στον ενθουσιασμό τους οι εταιρίες δημοσκοπήσεων, έχουν φθάσει την διαφορά κάτω από τις 4 εκατοστιαίες μονάδες και μάλιστα τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ο Κυριάκος -αν δεχθούμε ως αληθείς τις δημοσκοπήσεις -έχει κερδίσει ....0,3% των προτιμήσεων των ψηφοφόρων. Αργά... αλλά σταθερά αυτό το παιδί... Το φαινόμενο Μητσοτάκη σε λίγο ...λίγο μετά το συνέδριο τον Απρίλιο, θα σβήσει. Και θα τρέχουν να κρυφθούν, όσοι επένδυσαν σε μια φαινομενική πραγματικότητα των μίντια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου