...

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Ο "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ" ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ. ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΑΚΟ..

Δεν τηρεί καμία διαδικασία εκλογής, απέκλεισε όλους τους αντιπάλους και φυσικά...βγάζει τον ένα και μοναδικό πρόεδρο της νεολαίας, για πρώτη φορά στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας χωρίς...αντίπαλο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι μία διαδικασία, που καταδεικνύει τι θα κάνει ο άνθρωπος στην συνέχεια. Δεν φανταζόμαστε.. τι θα κάνει ως πρωθυπουργός....

Το πλέον αστείο της υποθέσεως, είναι πως ο Γεωργιάδης που διορίσθηκε κατ' ουσίαν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, είναι στενότατος φίλος του γραφικού Παπαμιμίκου, του πλέον ανίκανου γραμματέα του κόμματος μεταπολιτευτικά.

Είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση την οποία εξέδωσαν δυο μέλη της ΚΕΦΕ της ΟΝΝΕΔ που σημειώνουν:"

Σήμερα Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016, ενημερωθήκαμε μέσω δελτίου τύπου για τον διορισμό νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ έπειτα από απόφαση της ΚΕΦΕ.

Ως εκλεγμένα μέλη της ΚΕΦΕ οφείλουμε να δηλώσουμε υπεύθυνα στα χιλιάδες μέλη της ΟΝΝΕΔ, ότι ουδέποτε ενημερωθήκαμε και συμμετείχαμε στην συνεδρίαση αυτή.Επίσης, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι σε καμία περίπτωση δε θα συναινούσαμε σε μια απόφαση, η οποία απαξιώνει πλήρως την ΟΝΝΕΔ, καταστρατηγεί τον κανονισμό της, καταργεί την αυτοτέλεια και την αυτονομία της οργάνωσης και στην ουσία απαξιώνει πλήρως τα όργανά της. Κυρίως, δεν θα συναινούσαμε σε μια απόφαση που δε σέβεται τα χιλιάδες μέλη της ΟΝΝΕΔ καθώς δεν τους επετράπη η συμμετοχή τους στην δημοκρατική εκλογή νέου προέδρου.

Είναι απαράδεκτο να ορίζεται πρόεδρος στη μεγαλύτερη νεολαία της χώρας με επίκληση του καταστατικού του κόμματος, με την σύμφωνη γνώμη μελών της ΚΕΦΕ της ΟΝΝΕΔ. Η απόφαση αυτή αποτελεί μαύρη σελίδα στην ιστορία της οργάνωσης και βαρύνει τους ηθικούς αυτουργούς της καθώς και αυτούς που την επικροτούν.

Είναι λάθος και απαράδεκτο να διορίζεται νέος πρόεδρος από 3 μέλη της ΚΕΦΕ".

Φυσικά στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ δεν θα δει κανείς τίποτα σήμερα. Ο Κυριάκος κάνει ότι γουστάρει, χωρίς να σέβεται κανόνες και καταστατικά και οι νεοδημοκράτες απλώς κοιμούνται...Όταν θα ξυπνήσουν θα είναι αργά, γιατί τότε θα αντιληφθούν το "κατασκεύασμα"των διαπλεκομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου