...

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΥΘΙΑ..

Βλακωδώς μέσα ενημέρωσης, αναπαράγουν την δήθεν θέληση του Αλέξη Τσίπρα, να αποχωρήσει ...ειρηνικά, για να δώσει την θέση του, σε μια οικουμενική κυβέρνηση, της οποίας θα ηγείται ο πρώην πρωθυπουργός. Κ.Καραμανλής.
Δεν είναι σαφές, από που προέρχονται οι πληροφορίες ή τι σκοπό υπηρετούν.
Ο μεν Αλέξης Τσίπρας, δεν φαίνεται ότι επιθυμεί διακαώς.... μια τέτοια εξέλιξη, ενώ ο Κ. Καραμανλής είναι βέβαιο ότι δεν την επιθυμεί. Το έχει διαμηνύσει επανειλημμένως και η άρνησή του, έχει άμεση σχέση με τις παθογένειες του συστήματος, τις αθλιότητες της πολιτικής και την έλλειψη κοινής θέλησης από τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου. Άρα το σενάριο, υπό τις παρούσες συνθήκες, είναι αστείο και δεν φαίνεται οι... "συνθήκες "ν' αλλάζουν.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, βγαίνει στον αφρό και η υπόθεση του σχεδίου Πυθία, του σχεδιασμού δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού, Κ.Καραμανλή. Με προσεκτικό τρόπο, όσοι πλησιάσουν σοβαρά το όλο θέμα, τις διαστάσεις του, τις πληροφορίες, τις εισαγγελικές έρευνες και ανακρίσεις θα διαπιστώσουν ότι σαφώς πρόκειται για μια πολύ σοβαρή και αληθή υπόθεση. Κι αυτό όμως κοιτούν κάποιοι να το απαξιώσουν, προφανώς γιατί θεωρούν ότι οι εισαγγελικές αρχές...δεν κάνουν καλά την δουλειά τους. Κι όμως την κάνουν. Και δεν είναι καθόλου τυχαία η σύνδεση των δυο θεμάτων. Πτώση κυβέρνησης Τσίπρα, οικουμενική και υπόθεση Πυθία...

Σενάριο; Περισσότερο πιο κοντά στην πραγματικότητα... από τα υπόλοιπα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου