...

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

-ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΟΝΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΑΠOΣΙΩΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. -ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑ. -Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΑΦΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Πόσο μπορεί  ένα ιστορικό κόμμα, με καταβολές ριζοσπαστικές, να στηρίζεται μόνον στην αντίθεσή του, με την αριστερά και στον στόχο του, να πέσει η κυβέρνηση του Σύριζα;
Αυτό μόνον οι εκδότες και ο δημοσιογραφικός κόσμος, που τους ακολουθεί το γνωρίζει.
Το πατρονάρισμα του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και τα ΜΜΕ, κλείνουν τα μάτια, σε κάθε φάλτσο της Νέας Δημοκρατίας, του Κυριάκου.
Αναρωτιέται κανείς, εάν έχει πέσει γενική παράκρουση, στο στρατόπεδο....

της άλλοτε κραταιάς παράταξης, που κοιτά να βαστηχτεί με δημοσκοπήσεις που δείχνουν μέσα σε ενάμιση μήνα ο Σύριζα να...έχει φθάσει την διαφορά στις 3,7 μονάδες πίσω από την Νέα Δημοκρατία, ενώ πέντε δημοσκοπήσεις τον έδιναν πριν από ενάμιση μήνα 12 με 14 μονάδες μπροστά.
Ανεξήγητο μυστήριο, πως ο πλέον αντιπαθής και φυσιογνωμικά,(ρατσιστικόν;) αρχηγός κόμματος -που εάν επαναλάβουμε το τι έγραφαν αυτά τα ΜΜΕ που σήμερα τον γλύφουν θα γελάσει κάθε πικραμένος- έχει γίνει ο πλέον καταλληλότερος για πρωθυπουργός.
Έτσι τα ΜΜΕ, δεν ρωτούν τον Κυριάκο για το ποιες είναι οι συγκεκριμένες θέσεις του, για την οικονομία, δεν τον ρωτούν τι θα έκανε με τους αγρότες εάν ήταν στην θέση του Τσίπρα, δεν τον ρωτούν τι θα γινόταν με τους μετανάστες, με το ασφαλιστικό, δεν τον ρωτούν για κανένα φλέγον θέμα. Αυτή είναι η γενικότερη στάση "μούγκα στην στρούγκα"των διαπλεκόμενων ΜΜΕ στο γενικότερο πολιτικό ζήτημα.
Ενσωματωμένη εικόνα 1
Στο εσωκομματικό πεδίο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθέτησε δεξί του χέρι τον Νίκο Γεωγιάδη στον πολιτικό σχεδιασμό. Αναγκάσθηκε ...ευτυχώς πριν σχεδιάσει σε παραίτηση, γιατί κατηγορείται για παιδεραστία, με αδιάσειστα στοιχεία. Μούγκα στην Στρούγκα, τα ΜΜΕ. Σκεφθείτε τι θα γινόταν εάν είχε τοποθετηθεί από Καραμανλή ή Τσίπρα, ένας ...παρόμοιος άνθρωπος, σε τέτοιο πόστο με ευθύνη του πρόεδρου του κόμματος.

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν σέβεται ούτε τις καταστατικές αρχές του κόμματος. Καρατομεί τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, γιατί δεν ήταν δικός του, παραβιάζοντας το καταστατικό. Τι θα γινόταν εάν άλλος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, από τους προηγούμενους, έκανε το ίδιο ;Χαμός.
Ενσωματωμένη εικόνα 1
Είναι γνωστός ο ρόλος του άλλοτε συγκροτήματος Λαμπράκη, απέναντι στην Νέα Δημοκρατία. Υπονόμευση ,σε προσωπικό και πολιτικό επίπεδο, εναντίον του Κώστα Καραμανλή. Κι όμως όλα αυτά τα παραβλέπει, ενώ επιπροσθέτως ο κος Ψυχάρης, έχει ανοικτές υποθέσεις με την Δικαιοσύνη και πηγαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε γεύμα με το επιτελείο του συγκροτήματος. Το πρώτο γεύμα με εφημερίδα....Τι προδίδει η στάση του; Aναμφισβήτητα προκλητικότητα και έλλειψη πολιτικό σεβασμού και πολιτισμού...
Συνεχίζεται η φαινομενική ψυχραιμία του Κυριάκου Μητσοτάκη, για τα όσα κατηγορείται ο Παπασταύρου, ενώ βγήκαν και αποκαλύψεις για τον πόθεν έσχες της συζύγου του. Δεν μας πολυαρέσει ότι οι αποκαλύψεις, γίνονται από το hot doc, που είναι δεδομένης κομματικής ταυτότητας, όπως και του εκδότη δημοσιογράφου του περιοδικού. Ωστόσο αποτελούν στοιχεία προς εξερεύνηση ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ραδιοτηλεοπτικες αδειες
Οι θέσεις της Νέας Δημοκρατία, για το ραδιοτηλεοπτικό πεδίο είναι γνωστές. Είναι σαφείς οι σχέσεις -διαπλεκόμενες και μη- μεταξύ εκδοτικού χώρου και πολιτικής πολιτικών...
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκείμενου να κερδίσει τον εκδοτικό χώρο, διαλύει τις θέσεις της παράταξης, κάνει γεύματα με εκδότες, το ίδιο ακριβώς διάστημα της διένεξης κυβέρνησης εκδοτών και φυσικά τορπιλίζει κάθε ενέργεια της κυβέρνησης και κοινοβουλευτικά και όλα αυτά χωρίς συγκεκριμένες θέσεις, μόνον και μόνον για να κερδίσει τους εκδότες.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κέρδισε τις εσωκομματικές εκλογές, γιατί η πλειοψηφία του ενός πέμπτου των νεοδημοκρατών που ψήφισαν είναι νεοφιλελεύθεροι. Κέρδισε, γιατί ένα συνονθύλευμα αντίθετων πολιτικών τάσεων, μαζί με τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, που φοβούνται την επάνοδο Καραμανλή, τον στήριξαν. Υπό την έννοια αυτή, κανείς  δεν γνωρίζει που μπορεί να φθάσει, αγνοώντας όλες αυτές τις παραμέτρους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου